50 jaar NVvA

Dit jaar is het een halve eeuw geleden dat de NVvA werd opgericht. Een mijlpaal waar we met alle leden en partners bij stil willen staan. 2021 wordt het jaar waarin we dit gaan vieren. We kijken terug naar het begin en alles wat er gebeurd is in deze 50 jaar, maar kijken ook zeker vooruit.

Het gouden jubileum wordt aan het eind van dit jaar gevierd met een groots event. Maar gelukkig hoeven de leden niet te wachten tot de officiële viering, want door het jaar heen gaan wij vijftig kleine feestjes vieren met leuke verrassingen en presentjes voor de leden. Vanaf cadeau nummer 1 (de geheel vernieuwde website http://www.arbeidsdeskundigen.nl/) tot en met cadeau nummer 50, het feestelijke jubileum event. Via de nieuwsbrief en de website houden we jullie op de hoogte!

1/50
Nieuwe website arbeidsdeskundigen.nl
‘Alles voor de arbeidsdeskundige’, is het motto van de geheel vernieuwde website arbeidsdeskundigen.nl. En daarmee is niets te veel gezegd: de site is super overzichtelijk én compleet. De homepage bestaat uit tegels die je direct leiden naar uiteenlopende thema’s of onderwerpen. Zo kun je in een muisklik naar, het laatste nieuws, evenementen, de AD Academie, de AKC kennisbank, het SRA-register of het vrijwel complete digitale archief van AD Visie. Ook zijn er rechtstreekse links met de online producten van AKC zoals de keuzetool arbeidsflexibiliteit en de Kennisbibliotheek Chronisch Werkt

2/50
NVvA 50 jaar 'Beschouwingen op het vak'
Nummer 2 van 50! Beschouwingen op arbeid en het vak; de eerste in de reeks is van Simon van Driel, Voorzitter Raad van Advies NVvA. 

3/50
500 gratis scholingstrajecten. Maak je cliënt enthousiast!
In het kader van het 50-jarig jubileum biedt de NVvA samen met organisatieadvies- en trainingsbureau TWST maar liefst 500 gratis online scholingstrajecten aan. Ben jij arbeidsdeskundige en heb jij cliënten die zich willen ontwikkelen? Ga dan snel naar https://www.twst.nl/school/nlleertdoor-arbeidskundigen/ en maak jouw kandidaat enthousiast om zich aan te melden voor een van de GRATIS online scholingstrajecten (t.w.v. € 695). Wees snel, want op=op.

4/50
AD Visie 1
Het gouden jubileum vieren we aan het eind van dit jaar met een groots evenement, hopelijk live. Gelukkig hoeven de leden niet te wachten tot het einde van het jaar. Het hele jaar vieren wij dit met speciale evenementen, acties en verrassingen; vanaf de eerste stap - een geheel vernieuwde website http://www.arbeidsdeskundigen.nl/ - tot en met de vijftigste. Met als hoogtepunt een feestelijk congres in november.

5/50
NVvA 50 jaar 'Beschouwingen op het vak'
Nummer 5 van 50! Beschouwingen op arbeid en het vak; de tweede ik de reeks van beschouwingen is van Erik Groot, Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN).

6/50
NVvA 50 jaar 'Beschouwingen op het vak'
Nummer 6 van 50! Beschouwingen op arbeid en het vak; de derde in de reeks van beschouwingen is van Amma Asante, voorzitter van de Landelijke Cliëntenraad.

7/50
Jarige NVvA trakteert op taart!
Onder het motto 'Wie jarig is trakteert!, zouden we natuurlijk het liefst samen taart eten tijdens een fysieke bijeenkomst. Maar dat lukt helaas niet dit voorjaar. Maar we hebben een even leuk als briljant alternatief: nummer 7/50 is een slagroomtaart pakket waarmee - ook de onervaren thuisbakker - een heerlijke taart kan maken!

8/50
AD Visie 2
Het is inmiddels bekend, maar voor degenen die het ontgaan is: dit jaar bestaan we als vereniging 50 jaar! Een bijzondere mijlpaal waar we dit jaar met alle leden en partners van onze vereniging bij willen stilstaan. Eind van dit jaar vieren we het gouden jubileum met een groots event in het Beatrix Theater in Utrecht. Noteer 11 november 2021 alvast in je agenda! Geniet tot die tijd van de vele activiteiten en acties die we gedurende het jaar voor jullie hebben. Houd hiervoor de nieuwsbrief en de website goed in de gaten!