Evenementen

22
mei
2024
Regio Zuid: Bedrijfsbezoek TINT West-Brabant

Op woensdag 22 mei 2024 organiseert de Regio Zuid een 3e bedrijfsbezoek aan Technohub Inclusieve Technologie (TINT) West Brabant. TINT West-Brabant wil meer mensen in de regio duurzaam aan het werk helpen met behulp van inclusieve technologie. Ze delen kennis en inspiratie, bouwen bruggen tussen verschillende partijen en signaleren kansen om kwetsbare mensen in hun kracht te zetten en te houden.

 Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
NVvA
22
mei
2024
Regio Zuid: Bedrijfsbezoek TINT West-Brabant

Op woensdag 22 mei 2024 organiseert de Regio Zuid een 4e bedrijfsbezoek aan Technohub Inclusieve Technologie (TINT) West Brabant. TINT West-Brabant wil meer mensen in de regio duurzaam aan het werk helpen met behulp van inclusieve technologie. Ze delen kennis en inspiratie, bouwen bruggen tussen verschillende partijen en signaleren kansen om kwetsbare mensen in hun kracht te zetten en te houden.

 Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
NVvA
04
jun
2024
NVvA congres "Geen woorden maar daden"

Meld je nu aan voor het NVvA Voorjaarscongres ‘Geen woorden maar daden!'


Tijdens het congres geven diverse sprekers 'woorden aan hun daden!'

Zij vertellen over sprekende en bijzondere voorbeelden uit de regio Rotterdam-Rijnmond. Voorop staat dat iedereen meedoet, mee kán doen en gestimuleerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dat in de dagelijkse praktijk? Het belooft leerzaam en interactief te worden

 Rotterdam
NVvA
12
jun
2024
Online Algemene Leden Vergadering voorjaar 2024

Op 12 juni van 12.00 tot 13.00 uur organiseert de NVvA de Online Algemene Ledenvergadering voorjaar 2024.

Net als afgelopen jaren, zal de vergadering online plaatsvinden, vanuit een studio. Je kunt de vergadering volgen via de AD Academie met je eigen inloggegevens.

 online via de AD Academie
NVvA
19
jun
2024
Platform AD11 - Re-integratie spoor 1 en 2 bij grote organisaties vanuit juridisch perspectief

Op 19 juni houdt platform AD 11 een bijeenkomst waarop casuïstiek centraal staat. Spreker is Natascha Schenk van Brandmeester, een ervaren juriste op het gebied van sociaal verzekeringsrecht. Zij zal aan de hand van casussen uit de rechtspraak uitgebreid ingaan op de materie.

 EXPO, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
NVvA
25
sep
2024
Regio West - Save the date

Ongeveer zes weken voor de bijeenkomst zal het onderwerp bekend worden gemaakt.

NVvA

Voor evenementen die reeds hebben plaatsgevonden, kunt u het Archief raadplegen.