18
mei
2021

Webinar 'De AD van de Toekomst' - 8 juni 2021

Hoe ziet de toekomst van de arbeidsdeskundige eruit? En welke stappen kunnen wij als beroepsgroep zetten om klaar te zijn voor deze toekomst? Arbeidsdeskundigen uit de praktijk en wetenschappers betrokken bij het arbeidsdeskundig vak, geven tijdens dit webinar hun visie op de ontwikkelingen in het vak en schetsen zo een toekomstbeeld. 

Aan tafel, Roland Blonk, (Hoogleraar arbeidsdeskundigheid aan Tilburg University), Shirley Oomens (Lector arbeidsdeskundigheid aan de HAN), Yvette van Woerkom (arbeidsdeskundig adviseur SMZ / UWV) en Erwin Audenaerde (arbeidsdeskundige bij Trivium Advies). Anneke van der Giezen (Programma coördinator Ministerie SZW) leidt de discussie.

Anneke van der Giezen nodigt de tafelgasten uit om hun visie over de ontwikkelingen in het vak kenbaar te maken. Daarna discussiëren zij aan de hand van stellingen uit de serie 'beschouwingen op het vak' op de AD Academie over thema’s als: inclusieve arbeidsmarkt, discriminatie op de arbeidsmarkt, beoordelen van het arbeidsvermogen van mensen met een beperking en beïnvloeding van wet- en regelgeving.

Datum: 8 juni 2021
Tijd:      16:00-17:00 uur
Waar:   digitaal op de AD Academie

Meld je hier aan voor dit webinar

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Workshop Uniformering Loonwaarde

Op 10 juni heeft Vincent Braun van AKC voor de Programmaraad twee workshops ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
NVvA-bestuur met komst Mieke Rabou compleet

Tijdens de Algemene Ledenvergadering d.d. 25 mei is Mieke Rabou gekozen tot ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Stage of stagedagen voor ADen in opleiding; wie biedt hulp?

De arbeidsdeskundigenopleiders hebben moeite met het vinden van stageplekke ...

NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws