Evenementen Archief

14
mei
2024
Geannuleerd - Regio Midden: Verheldering in het Labyrint: Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht

Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd vanwege ziekte van de spreker.


Op 14 mei 2024 organiseert Regio Midden een bijeenkomst waarin Natascha Schenk, autoriteit op het gebied van sociaal verzekeringsrecht, het complexe web van wet- en regelgeving ontrafelt. Een mooie kans om kennis te verdiepen en rechtvaardigheid te bevorderen binnen het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht.

 STOOM, Vlijtseweg 114, 7317 AK Apeldoorn
NVvA
14
mei
2024
Geannuleerd: Regio Zuid: Bedrijfsbezoek TINT West-Brabant

Deze bijeenkomst is geannuleerd. U kunt kiezen voor een van de andere sessies.


Op dinsdag 14 mei 2024 organiseert de Regio Zuid een 2e bedrijfsbezoek aan Technohub Inclusieve Technologie (TINT) West Brabant. TINT West-Brabant wil meer mensen in de regio duurzaam aan het werk helpen met behulp van inclusieve technologie. Ze delen kennis en inspiratie, bouwen bruggen tussen verschillende partijen en signaleren kansen om kwetsbare mensen in hun kracht te zetten en te houden.

 Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
NVvA
14
mei
2024
Regio Zuid: Bedrijfsbezoek TINT West-Brabant 14/5

Op dinsdag 14 mei 2024 organiseert de Regio Zuid een bedrijfsbezoek aan Technohub Inclusieve Technologie (TINT) West Brabant. TINT West-Brabant wil meer mensen in de regio duurzaam aan het werk helpen met behulp van inclusieve technologie. Ze delen kennis en inspiratie, bouwen bruggen tussen verschillende partijen en signaleren kansen om kwetsbare mensen in hun kracht te zetten en te houden.

 Wilhelminakanaal Noord 3, 4902 VR Oosterhout
NVvA
11
apr
2024
Regio Noord-Oost - Uit de Running met POST Covid

Uit de Running met POST Covid - Huidige stand van zaken tot nu toe

Het doel van deze bijeenkomst is om drie partijen aan het woord te laten om hun expertise, ervaringen in relatie met behandeling en werk met ons te delen. Waarbij ook een interactief gedeelte zal plaatsvinden.


Met bijdragen van Kees Wallis (NeruoRC), Nancy Smits (C-support) en Bas Sorgdrager (BV Beatrixoord)

 Van der Valk Wolvega-Heerenveen
NVvA
09
apr
2024
Platform AOV & Letsel - Wat doe je wanneer je vermoedt dat je client een verslaving heeft?

Op 9 april organiseert het Platform AOV & Letsel in samenwerking met Tactus Verslavingszorg een bijeenkomst over middelenverslaving en werk. Preventiemedewerkers van Tactus zullen handvatten aanreiken waarmee je als arbeidsdeskundige uit de voeten kunt in situaties waarin verslavingsproblematiek aan de orde is.

 Golden Tulip Ampt van Nijkerk
NVvA
02
apr
2024
Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag

Na het succes van de vorige twee edities, organiseren de NVvA, SRA en AKC dit jaar wederom gezamenlijk de arbeidsdeskundige professionaliseringsdag. Op dinsdag 2 april (de dag na Pasen) gaan we naar het Brabantse ’s-Hertogenbosch om ons bij te laten scholen op talloze interessante onderwerpen. Het leuke is dat jij zelf je eigen programma samenstelt en dus uit alle workshops de leukste en interessantste kiest.

 Congrescentrum 1931
Arbeidsdeskundigen
06
mrt
2024
Platform AD11 - Interactieve workshop culturele bewustwording

Saskia Maarse, intercultureel spreker bij Studio Odijk, geeft een interactieve workshop over culturele bewustwording. Na een inleiding over wat cultuur is en hoe het werkt, neemt Saskia de deelnemers op interactieve manier mee op reis door de Nederlandse cultuur zoals die wordt ervaren door mensen uit andere landen. 

 Expo Houten
NVvA
27
feb
2024
Regio Midden - ‘In gesprek over AI’

Is AI een kans of een bedreiging voor arbeidsdeskundigen? Deze bijeenkomst zet je aan tot nadenken over deze vraag. Onder begeleiding van Martin Waltmans (directeur van ICT-dienstverlener Isaeus) gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over de mogelijkheden en de voorbehouden die je kunt ervaren door AI te gebruiken in je werk als arbeidsdeskundige. 

 Het Ketelhuys, Apeldoorn
NVvA
27
feb
2024
Regio Zuid - ADHD en Werk

Op 27 februari organiseert Regio Zuid een bijeenkomst over ADHD en werk. Tijdens deze bijeenkomst vertellen GZ-psycholoog Rosalien Koemans en Han Dijkslag (Effectyf) over ADHD, de effecten op het werk en de begeleiding van mensen met ADHD. Beiden sprekers zijn ook ervaringsdeskundigen.


.

 Restaurant De Zwaan, Son en Breugel
NVvA
15
feb
2024
AD Academie webinar “Ontwikkelingen in de sociale zekerheid 2024”

Arbeidsjurist en arbeidsdeskundige Monique van de Graaf tijdens een webinar in de AD Academie zal opnieuw stilstaan bij de nieuwste ontwikkelingen binnen de sociale zekerheid en het arbeidsrecht. Er gaat veel veranderen in 2024. Er komt jurisprudentie aan de orde die voor de arbeidsdeskundige praktijk belangrijk is. Een webinar dat je niet mag missen!

 online via de AD Academie
NVvA
08
feb
2024
Regio West - Werken met een visuele beperking

In deze bijeenkomst vertelt Bartiméus Werkpad uitgebreid over “Werken met een visuele beperking”. Alle aandachtspunten komen aan bod zoals mobiliteit, energiemanagement, aanpassingen en voorzieningen. 

 Van der Valk Hotel Breukelen
NVvA
12
dec
2023
Regio Zuid - Omgaan met tegenstrijdige belangen

Regio Zuid organiseert op 12 december een online dialoog met als thema ‘Omgaan met tegenstrijdige belangen’. In deze interactieve podcast geven twee gerenommeerde sprekers ervaringen tips en trucs om jouw professioneel handelen op dit gebied te verbeteren.

 Online
NVvA

Voor aankomende evenementen, kunt u de Evenementen pagina raadplegen.