04
mei
2021

“We zijn 50 jaar jong!”

Zaterdag 8 mei is het precies 50 jaar geleden dat de NVvA werd opgericht. Bekijk hier de online toespraak van NVvA-voorzitter Bert van Swam, waarin hij alle leden feliciteert met dit bijzondere jubileum. En zie ook meteen wat het resultaat is van zijn versierde verjaardagstaart met het jubileum slagroomtaartenpakket!

In zijn toespraak bedankt Bert alle arbeidskundigen die zich inzetten voor de vereniging. “50 jaar positionering en profilering van ons vak. Dat doen we samen met de vrijwilligers die zich daarvoor telkens weer inzetten. Met name dankzij die actieve NVvA-leden hebben we ons kunnen ontwikkelen tot wat we nu zijn.” De voorzitter ziet de toekomst positief tegemoet. ‘We groeien als vereniging en als vak. We blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen en kansen en werken steeds meer samen met andere partijen.”

De toekomst roept ook vragen op, zo stelt hij. Bijvoorbeeld over de bestendigheid van de arbeidsmarkt. “Er zal zeker het nodige veranderen aan het arbeidsrecht en sociale zaken, dat brengt nieuwe ontwikkelingen en dus ook veranderingen voor ons vak te weeg. We zullen jullie daar als vereniging in mee blijven nemen. We staan nooit stil, we zijn 50 jaar jong en worden zeker in goede gezondheid 100!” 

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Workshop Uniformering Loonwaarde

Op 10 juni heeft Vincent Braun van AKC voor de Programmaraad twee workshops ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
NVvA-bestuur met komst Mieke Rabou compleet

Tijdens de Algemene Ledenvergadering d.d. 25 mei is Mieke Rabou gekozen tot ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Stage of stagedagen voor ADen in opleiding; wie biedt hulp?

De arbeidsdeskundigenopleiders hebben moeite met het vinden van stageplekke ...

NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws