24
nov
2021

Webinar Arbeidsrecht: Ontslagrecht en Transitievergoedingen

Na twee jaar ziekte vervalt in beginsel het opzegverbod tijdens ziekte. In welke situaties kan er overgegaan worden tot beëindiging van het dienstverband en hoe zit het dan met de financiële afwikkeling waar het gaat om de transitievergoeding? Op 24 november om 13.00 uur geeft arbeidsjurist en arbeidsdeskundige Monique van de Graaf antwoord op deze vragen tijdens een webinar in de AD Academie.

De transitievergoeding is vanaf 1 juli 2015 in de wet verankerd. De regelgeving is sindsdien herhaaldelijk gewijzigd. Daarom is het interessant stil te staan bij de huidige stand van zaken ten aanzien van de transitievergoeding. Welke looncomponenten tellen mee? Wanneer bestaat er wel en wanneer bestaat er geen recht op een gedeeltelijke transitievergoeding? Welke compensatieregelingen in het kader van de transitievergoeding voert UWV uit? Welke jurisprudentie is er verschenen over de slapende dienstverbanden?

Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op onze website en klik in 'Mijn NVvA' door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen.

Lukt het je niet op dit tijdstip om mee te doen? De presentatie kan je later bekijken in de AD Academie.

 

Ook interessant