29
jun
2021

Gratis het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) proberen

In 2021 is het een halve eeuw geleden dat de NVvA werd opgericht. Dit vieren we door 50 keer aandacht te schenken aan het jubileum. Nummer 22 van 50. Speciaal voor de zelfstandige arbeidsdeskundigen: voordelig lid worden van Platform Zelfstandig Ondernemers (PZO)!

Het Platform Zelfstandige Ondernemers en de NVvA hebben afspraken gemaakt zodat zelfstandige arbeidsdeskundigen zich via de NVvA collectief (en daardoor veel goedkoper) kunnen aansluiten bij PZO. Voor € 30,00 per jaar ben je lid van PZO, en dat betekent ruim € 100,00 voordeel! Je kunt je eenvoudig aanmelden via het NVvA-secretariaat. Tot eind 2021 ben je zelfs gratis lid, daarna betaal je € 30,00 per jaar in plaats van € 135,00. Wil je na dit half jaar geen gebruik maken van het lidmaatschap, dan zeg je gewoon weer op via de NVvA.

Voordelen
Als zelfstandig ondernemer kies je er bewust voor om in alle vrijheid te ondernemen. Doorzettingsvermogen, vakmanschap en vakkennis zijn voor een ondernemer van groot belang. Zelfstandige ondernemers creëren hun eigen werk en zij geven de economie de broodnodige veerkracht en flexibiliteit. Maar soms loop je tegen belemmeringen aan die je niet alleen kunt oplossen. Bij bepaalde onderwerpen beschik je bijvoorbeeld niet over voldoende kennis of je lobbypositie is niet sterk genoeg. PZO ondersteunt het netwerk, organiseert de lobby, deelt kennis en heeft voordelen voor de zelfstandige ondernemer. Voor meer informatie zie de bijgevoegde flyer. Om je direct aan te melden voor deze actie stuur een mail aan het secretariaat.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag: nu inschrijven!

Het programma voor de eerste Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag op 1 ...

NVvA
AKC
Arbeidsdeskundigen
Nieuw op AD Academie

Het NVvA-Voorjaarscongres dat op 14 april plaatsvond is nu terug te zien op ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
NVvA present op Support-beurs

De arbeidsdeskundige beroepsgroep is dit jaar vertegenwoordigd op de beurs ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws