Evenementen Archief

22
feb
2023
Platform AD11 - Vereenvoudigde Wia-beoordeling voor 60-plussers

Op 22 februari 2023 organiseert NVVA-platform AD11 een bijeenkomst over de Vereenvoudigde Wia-beoordeling voor 60-plussers en ontwikkelingen in de sociale zekerheidswet- en regelgevingen.

 

 EXPO Houten
nvva
09
feb
2023
AD Academie webinar “Ontwikkelingen in de sociale zekerheid”

Beste leden, we hebben bericht gekregen dat de huidige update van begeleiding op de computer van UWV er voor zorgt dat je niet live kan kijken via de AD Academie.
We kunnen daar aan onze kant niets aan doen. Als het kan gebruik dan een privé computer of via de telefoon.

Op 9 februari om 13.00 uur zal arbeidsjurist en arbeidsdeskundige Monique van de Graaf tijdens een webinar in de AD Academie stilstaan bij de ontwikkelingen binnen de sociale zekerheid en het arbeidsrecht. Ook komt jurisprudentie aan de orde die voor de arbeidsdeskundige praktijk belangrijk is.

De sociale zekerheid en het arbeidsrecht zijn geen rustig bezit. Kijk alleen maar naar de ontwikkelingen van de afgelopen tijd. Zo heeft minister Van Gennip (SZW) het nodige stof doen opwaaien met haar kamerbrief inzake aanpak WIA-hardheden en sociaal-medische beoordeling. Denk hierbij aan de vereenvoudigde WIA-beoordeling van 60-plussers. Ook de rechtspraak heeft zich de afgelopen tijd niet onbetuigd gelaten. Zo gaf de Hoge Raad duidelijkheid over de toepasselijkheid van de no-riskpolis en zijn er ook diverse uitspraken gepubliceerd over de tegemoetkoming transitievergoeding. Al deze thema’s komen aan bod in het webinar, dat je daarom niet wil missen!

Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op onze website en klik in 'Mijn NVvA' door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen.

Kun je niet op dit tijdstip meedoen? Kijk het webinar dan op een later moment terug. Vragen stellen is dan uiteraard niet meer mogelijk, dus sluit als het even kan live aan!

 

 AD Academie
nvva
19
jan
2023
NVvA Regio Zuid - bedrijfsbezoek Matador groep 3

Regiocommissie NVvA Zuid organiseert op dinsdag 17 en donderdag 19 januari 2023 bedrijfsbezoeken aan Matador in Helvoirt. 

 Matardor, Torenstraat 29, 5268 AS Helvoirt
nvva
17
jan
2023
NVvA Regio Zuid - bedrijfsbezoek Matador groep 2

Regiocommissie NVvA Zuid organiseert op dinsdag 17 en donderdag 19 januari 2023 bedrijfsbezoeken aan Matador in Helvoirt. 

 Matardor, Torenstraat 29, 5268 AS Helvoirt
nvva
17
jan
2023
NVvA Regio Zuid - bedrijfsbezoek Matador groep 1

Regiocommissie NVvA Zuid organiseert op dinsdag 17 en donderdag 19 januari 2023 bedrijfsbezoeken aan Matador in Helvoirt. 

 Matardor, Torenstraat 29, 5268 AS Helvoirt
nvva
13
dec
2022
Regio Zuid - Rondetafelgesprek over ongewenst gedrag

Wat doe je wanneer je als arbeidsdeskundige geconfronteerd wordt met werknemers die verdacht worden van ongewenst gedrag?  Onder meer hierover gaat het rondetafelgesprek over ongewenst gedrag dat Regio Zuid op 13 december organiseert. 

 Online
nvva
12
dec
2022
nvva
08
dec
2022
Regio West - Paardencoaching in de re-integratie

Op donderdag 8 december verzorgt Caprilli Coaching & Training in Hotel Breukelen een presentatie over hoe paardencoaching succesvol ingezet wordt bij de re-integratie van uitgevallen werknemers.

 Van der Valk Hotel Breukelen, Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen
nvva
07
dec
2022
Online Algemene Leden Vergadering

Op 7 december 2022 om 16.00 uur staat de reguliere Algemene Ledenvergadering op de agenda. Tijdens deze ALV komen de strategische plannen, de Governance en financiën aan bod. We vragen de leden akkoord te gaan met de invoering van Btw en eventuele wisselingen in de besturen van de platformen en regio's.

 Digitaal
nvva
01
dec
2022
Regio Noord-Oost - Interculturele aspecten

Join the Jam!

Het Join the Jam! Jam Cultures Spel geeft inzichten, inspiratie en handvatten om de kracht van diversiteit in organisaties beter te benutten en de mate van inclusie te vergroten. Het daagt je uit om manieren te bedenken om de organisatiecultuur nog meer open te stellen voor nieuwe gezichten en andere meningen. Gebaseerd op het Jam Cultures boek van Jitske Kramer.

 Van der Valk Hotel, Atalanta 10, 8472 CA Wolvega
nvva
16
nov
2022
Platform AD11 - Platform AD11 – Hoe ga je om met schuldenproblematiek in de re-integratie? (verzet van 12 oktober)

Platform AD 11 organiseert op 16 november een bijeenkomt over schuldenproblematiek in de re-integratie. In het eerste deel van de bijeenkomst geeft Kiwa-gecertificeerd budgetcoach Nienke Oostra inzicht in de wereld van financiële problemen. 

 Expo, Houten
nvva
03
nov
2022
Regio Midden - Anders kijken meer zien: de kracht van non-verbale communicatie

De nieuwe regio Midden organiseert op donderdag 3 november zijn eerste bijeenkomst met als titel: ‘Anders kijken meer zien: de kracht van non-verbale communicatie’. In deze bijeenkomst leer je alles over de kracht van non-verbale communicatie.

 Theater & Congres Orpheus, Apeldoorn
nvva

Voor aankomende evenementen, kunt u de Evenementen pagina raadplegen.