11
mei
2022

Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag: nu inschrijven!

Het programma voor de eerste Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag op 17 juni is bekend. En een ding is zeker: het wordt een bijzondere en zeer interessante dag voor arbeidsdeskundigen uit alle disciplines. Je kunt je nu inschrijven voor deze dag. Doe dat snel, want er is plaats voor maximaal 450 arbeidsdeskundigen!

Het vak van de arbeidsdeskundige is prachtig, uitdagend en altijd in beweging. Wij willen arbeidsdeskundigen stimuleren om het beste uit hun vak te halen en hen faciliteren om altijd ‘up to date’ te zijn. Daarom organiseren de NVvA, SRA en AKC op 17 juni 2022 de Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag. 

De Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag biedt verdiepende, leerzame en inspirerende colleges en workshops voor alle arbeidsdeskundigen. Het programma is gericht op houding en gedrag van de arbeidsdeskundige, kennisontwikkeling en vakkundig handelen. Van de kracht van non-verbale communicatie tot evidance based handelen en het succesvol coachen van cliënten richting een nieuw perspectief. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.
Tip: meld je tijdig aan om zeker te zijn van jouw plek in het college en de workshops van je keuze. Zijn ze toch volgeboekt dan is er vast een andere die je kan kiezen, er is aanbod genoeg!
Let op: Aanmelden alleen via de website, vanwege de keuzes voor workshops kan dit niet via de app.

Continu professionaliseren
De samenwerkende partijen zien continue professionalisering als een van de pijlers van het arbeidsdeskundige vak. Dat houdt in dat elke arbeidsdeskundige professioneel handelt in het domein van werk en inkomen. Ook betekent het dat werkzaamheden op een systematische en methodische wijze worden uitgevoerd en gebaseerd zijn op een gedeeld kennisdomein. Het is de eerste keer dat de NVvA, SRA en AKC op deze manier samenwerken aan de professionalisering van de arbeidsdeskundige. ‘We vinden het allemaal belangrijk dat arbeidsdeskundigen de gelegenheid krijgen zich verder te ontwikkelen, vakkennis op kunnen doen en toegang hebben tot de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Dit komt allemaal samen tijdens de professionaliseringsdag en wordt op deze manier aansprekend en laagdrempelig toegankelijk gemaakt voor alle arbeidsdeskundigen.’

NVvA
AKC
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Eerste Gepromoveerde Arbeidsdeskundige - Dr. Kor Brongers!

Vandaag vieren we samen met het AKC een historisch moment! Onze collega, Ko ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Inzicht in negatief werkgedrag

In de podcast 'Verhalen in Veiligheid' bespreekt Orly Polak met Cokkie Vers ...

NVvA
NVvA
Kijk het NVvA-AKC Najaarscongres nu terug op de AD Academie

Op 9 november vond het inspirerende NVvA-AKC Najaarscongres plaats, dat nu ...

NVvA
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws