09
dec
2021

Geannuleerd: Regio West - COVID-19 en re-integratie

Deze keer geven we nogmaals ruimte om het over COVID-19 te hebben en staan we stil bij de vraag wat COVID-19 voor ons werk als arbeidsdeskundige betekent; hoe reageren werkgevers en werknemers op re-integratie als er COVID-19 in het spel is en wat kan onze rol als arbeidsdeskundige daarin zijn? Welke voetangels en klemmen kunnen we tegenkomen en hoe handelen we dan?

Regio West organiseert op 9 december de laatste bijeenkomst van dit jaar. Binnen de huidige maatregelen zijn fysieke bijeenkomsten nog steeds mogelijk en kiezen we voor het maximum aantal deelnemers binnen de 1,5 meter maatregel.

We hebben ons verzekerd van professionele inbreng. Marina Verschoof is advocaat en MfN-registermediator van het kantoor van Erik Jan Wervelman (bekend van de SRA) en zij neemt ons mee en geeft ons tips vanuit de juridische hoek.

Verder zal Patricia Goudswaard, Landelijk Adviseur Arbeidsdeskundige bij UWV en lid van de landelijke loonsanctie commissie (LLC), ons informeren over de stand van zaken rond COVID-19 zoals bekend bij de LLC.  

Het belooft een boeiende middag te worden rond het thema COVID-19 en re-integratie.

We starten die middag weer om 15.00 uur. Verwachte eindtijd is ongeveer 17.30. Uiteraard sluiten we af met een borrel om na te praten.


Schrijf je in op de gebruikelijke manier. Let op: van der Valk hanteert de COVID-19 richtlijnen.

Van der Valk Hotel Breukelen

Van der Valk
Stationsweg 91
3621 LK BREUKELEN

Klik hier om jouw route te plannen.

Ook interessant