23
sep
2021

Regio West - De Loonwaarde Bepaling

Na maanden van overleg met diverse partijen is er nu eindelijk een universele landelijke manier om de loonwaarde vast te stellen. Diverse collega’s in het land worden daarin al opgeleid. Om de leden hierover te informeren en deze methode een zo breed mogelijke bekendheid te geven, hebben we besloten om ook in onze regio hier aandacht aan te besteden. 

Eén van de "founding fathers": Vincent Braun, (programmamanager AKC), zal ons samen met Raymond Laenen, meenemen in de methode en de belangrijkste wijzigingen, waarna we na de pauze ”de antwoorden zullen geven (of vinden), op vragen uit het publiek, dan wel de vragen die aan de hand van een casus zullen worden opgeroepen.

Door alle maatregelen is het mogelijk om nu weer een "hybride" bijeenkomst te organiseren, maar dan wel voor max. 50 fysiek aanwezige deelnemers en voor het overige deel van de geïnteresseerden, die dan via de digitale weg de bijeenkomst kunnen bijwonen.

N.B.: Van der Valk houdt aan de deur een "Corona check" (vaccinatie bewijs/QR-code, negatieve testuitslag van 48 uur geleden of een bewijs van Corona van maximaal 6 maanden terug). 

Programma:
15.00 uur opening
15.15 uur presentatie (theorie)
16.00 uur pauze
16.15 uur 2de deel De praktijk
+/- 17.15 uur einde
17.15 uur voor de aanwezigen borrel

Live en Online

Van der Valk Hotel
Stationsweg 91
3621 LK BREUKELEN

Klik hier om jouw route te plannen.

Ook interessant