NVvA congres "Geef woorden aan daden" | Arbeidsdeskundigen
04
jun
2024

NVvA congres "Geef woorden aan daden"

NVvA Voorjaarscongres ‘Geen woorden maar daden!'


Door storing bij de NS weten we dat mensen later arriveren. We hebben besloten de boot tot 12.00 uur aan de kade te laten wachten.

Als je dat niet red dan kan je door naar "het nieuwe Luxor" op de Posthumalaan 1 (metro wilhelminaplein) waar om 13.30uur het inhoudelijke congres start.


Tijdens het congres geven diverse sprekers 'woorden aan hun daden!'

Zij vertellen over sprekende en bijzondere voorbeelden uit de regio Rotterdam-Rijnmond. Voorop staat dat iedereen meedoet, mee kán doen en gestimuleerd wordt om het beste uit zichzelf te halen. Maar hoe doe je dat in de dagelijkse praktijk? Het belooft leerzaam en interactief te worden

We worden ontvangen op de kruising Boompkeskade - Leuvehoofd (3011 XE Rotterdam) van onze mooie havenstad waar we vervolgens tussen 11.00 en 11.30uur aan boord gaan om zo vanaf het water af te trappen! Je snapt dat het daarom van belang is om tijdig op de locatie aanwezig te zijn. De locatie is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Parkeren kan op eigen kosten.  (zie programma voor adressen P)


We verwelkomen je graag op dinsdag 4 juni. Ahoi! 

Door storing bij de NS weten we dat mensen later arriveren. We hebben besloten de boot tot 12.00 uur aan de kade te laten wachten.

Als je dat niet red dan kan je door naar "het nieuwe Luxor" op de Posthumalaan 1 (metro wilhelminaplein) waar om 13.30uur het inhoudelijke congres start.


Ontvangst:

 

De haven stad Rotterdam….het mooist vanaf het water! 

schepen in vanaf 11 uur op de kruising Boompkeskade - Leuvehoofd (steigers zijn vlak naast elkaar gelegen).

Je snapt het… het is echt van belang om op tijd te zijn, want… om 11.30 uur zijn we vertrokken! 


Daarna gaan we met een kleine verplaatsing naar het nieuwe Luxor (waar de middag presentaties plaatsvinden)

  

Open baar vervoer en parkeren:

We raden aan om te reizen met OV. Dat heeft Rotterdam goed voor elkaar. Auto parkeren op een P&R buitenkant van de stad is ook een goede optie. Daar is het gratis parkeren en vanaf daar eenvoudig verder met OV. 

 

Uitstappen: Blaak (trein/metro) of vanaf CS Rotterdam met metro E-D (halte Leuvehaven) om zo binnen paar minuten bij de opstap plaats Boompjeskade - Leuvehoofd te zijn. Het nieuwe luxor heeft een eigen Metro en tramhalte - Wilhelminaplein (voor de terug weg)


Kom je met de auto dan kun je in de stad parkeren in verschillende parkeergarages. Allemaal een aantal minuten lopen naar de locatie. Het reizen/ parkeren is voor eigen kosten. 


  • Q park Boston & Seatle (dicht bij Nieuwe Luxor - 15 min lopen naar de boot) adres: Otto Reuchlinweg, 3072 MD Rotterdam
  • P de boompjes, (dicht bij de boot maar 15 min lopen vanaf Luxor) adres: Terwenakker 18, 3011 Xs Rotterdam
  • P de Maastoren (dicht bij Nieuwe Luxor - 15 min lopen naar de boot) adres: Wilhelminakade 101 Rotterdam
Ook interessant