Voor alle leden! Toegang tot de AI & ChatGPT Summer Academy | Arbeidsdeskundigen
03
jul
2023

Voor alle leden! Toegang tot de AI & ChatGPT Summer Academy

Vanuit de NVvA en de AD Academie hebben we mooi nieuws voor onze leden. We stellen namelijk de AI & ChatGPT Summer Academy van Skillstown beschikbaar voor onze leden. Dit is een geweldige kans om meer te leren over kunstmatige intelligentie (AI) en de mogelijkheden ervan te verkennen.

Na het door veel deelnemers gevolgde college rond AI en ChatGPT op de professionaliseringsdag was er grote animo voor een verdieping en vervolg programma. In samenwerking met Skillstown en de AD Academie kunnen we als vereniging dit nu aanbieden aan alle leden. 

De AI & ChatGPT Summer Academy is een reeks Webinars gericht zijn op het voorbereiden van de deelnemers op de AI-revolutie. Door het volgen van deze leerlijn en live Webinars leer je wat AI en Chat GPT is. Aan de hand van praktische voorbeelden leer je hoe je het zelf kan gebruiken in je werk. Bijvoorbeeld bij het samenstellen en ordenen van teksten, maken van samenvattingen en zoeken naar passend werk. AI blijft in beweging en jij leert dat op de juiste manier in te zetten

Hoe zet je AI in bij je dagelijkse werk

Tijdens de Summer Academy, die plaatsvindt van 3 juli tot 1 oktober, zullen de deelnemers leren hoe ze AI kunnen inzetten. De webinars behandelen verschillende onderwerpen, waaronder het gebruik van AI-tools zoals ChatGPT en Midjourney, en het creëren van effectieve prompts. Het doel is om de deelnemers klaar te stomen voor het gebruik van AI-vaardigheden in hun werk.

Bijblijven betekent groei

Het belang van AI in de hedendaagse wereld kan niet genoeg worden benadrukt. Het is niet langer een kwestie van of AI het werk zal veranderen, maar eerder hoe snel en hoe ingrijpend deze veranderingen zullen zijn. Het vermogen om bij te blijven en technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, kan een positief effect hebben, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau.

Door deze waardevolle summerschool gratis aan te bieden, hopen we de professionele ontwikkeling van onze leden te bevorderen. We willen ervoor zorgen dat ze goed zijn voorbereid op de veranderingen die AI met zich meebrengt.

Via onze eigen AD Academie!

Ben je al lid? Wacht dan niet langer en log in op onze website en ga naar de AD Academie. Volg live Webinars en ontdek alle overige e-learning over AI & ChatGPT. Deze unieke kans zal je helpen om jezelf te onderscheiden en te groeien in het tijdperk van AI.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Vrijdag vrij en toch evenveel presteren: is dat mogelijk?

Medewerkers van softwareontwikkelaar AFAS mogen vanaf nu hun vrijdagen vrij ...

NVvA
NVvA
De toekomst van arbeid in een digitale samenleving

Diverse technologische en maatschappelijke ontwikkelingen hebben invloed op ...

AKC
NVvA
Nieuwe stappen van het kabinet voor vereenvoudiging sociale zekerheid

Het kabinet werkt aan eenvoudigere en duidelijkere inkomensregelingen, zoda ...

NVvA
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws