19
okt
2021

Op 24 november in de AD Academie: Webinar Wet Arbeidsrecht - Ontslagrecht en Transitievergoedingen

In 2021 is het een halve eeuw geleden dat de NVvA werd opgericht. Een bijzondere mijlpaal waar we dit jaar met alle leden bij willen stilstaan door 50 keer aandacht te schenken aan het jubileum. Dit keer nummer 44/50 een webinar over Arbeidsrecht. 

Na twee jaar ziekte vervalt in beginsel het opzegverbod tijdens ziekte. In welke situaties kan er overgegaan worden tot beëindiging van het dienstverband en hoe zit het dan met de financiële afwikkeling waar het gaat om de transitievergoeding? Op 24 november om 13.00 uur geeft arbeidsjurist en arbeidsdeskundige Monique van de Graaf antwoord op deze vragen tijdens een webinar in de AD Academie.

Wet Arbeidsrecht: Ontslagrecht en Transitievergoedingen 
De transitievergoeding is vanaf 1 juli 2015 in de wet verankerd. De regelgeving is sindsdien herhaaldelijk gewijzigd. Daarom is het interessant stil te staan bij de huidige stand van zaken ten aanzien van de transitievergoeding. Welke looncomponenten tellen mee? Wanneer bestaat er wel geen recht op een gedeeltelijke transitievergoeding? Welke compensatieregelingen in het kader van de transitievergoeding voert UWV uit? Welke jurisprudentie is er verschenen over de slapende dienstverbanden?

Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op onze website en klik in 'Mijn NVvA' door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen. 

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar.
 

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuw in de AD Academie

In de AD Academie vind je lezingen, cursussen, e-learnings en doorverwijzin ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
AD Essential: Toekomst van de arbeidsdeskundige

Met wie kan je beter een gesprek aangaan over de toekomst van de arbeidsdes ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Preventie vraagt om samenwerking

Prof. dr. Frederieke Schaafsma is eind vorig jaar benoemd tot bijzonder hoo ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws