02
feb
2023

Belangrijk onderzoek naar samenwerking tussen beroepsgroepen

Nicole Snippen van het UMCG is bezig met een belangrijk onderzoek naar de samenwerking en afstemming tussen Bedrijfsartsen, Arbeidsdeskundigen en Verzekeringsartsen. Het UMCG zal de onafhankelijke evaluatie uitvoeren van project BAR. Deze vragenlijst is de nulmeting.

Het doel van de vragenlijst is om meer inzicht te verkrijgen in de samenwerking en afstemming tussen de drie beroepsgroepen en hoe de professionals die beoordelen. Onze arbeidsdeskundige inbreng is belangrijk en daarom vragen we onze leden om hulp.

Door de oproep te delen in je netwerk of de vragenlijst rechtstreeks te verspreiden, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek van Nicole. Je kunt de vragenlijst vinden via de volgende link: https://verbetering-poortwachtersproces.nl/professionals/. Hier vind je ook meer informatie over het onderzoek en de vragenlijsten voor de professionals.

Dit onderzoek is ook voor ons als arbeidsdeskundigen erg belangrijk. Door jouw bijdrage kunnen we samen een verschil maken en verbeteringen realiseren in de samenwerking tussen beroepsgroepen.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Hoop, lef en trots: dit is het hoofdlijnenakkoord

Het hoofdlijnenakkoord 2024-2028 van PVV, VVD, NSC en BBB is gepresenteerd ...

NVvA
NVvA
AKC jaarverslag 2023: kennis vindt steeds beter de weg naar de praktijk

Het jaarverslag over 2023 van het AKC staat online. Directeur Marianne Holl ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Arbeidsmarktkrapte neemt af, spanning neemt toe

In het eerste kwartaal van dit jaar is de krapte op de arbeidsmarkt iets af ...

NVvA
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws