02
feb
2023

Belangrijk onderzoek naar samenwerking tussen beroepsgroepen

Nicole Snippen van het UMCG is bezig met een belangrijk onderzoek naar de samenwerking en afstemming tussen Bedrijfsartsen, Arbeidsdeskundigen en Verzekeringsartsen. Het UMCG zal de onafhankelijke evaluatie uitvoeren van project BAR. Deze vragenlijst is de nulmeting.

Het doel van de vragenlijst is om meer inzicht te verkrijgen in de samenwerking en afstemming tussen de drie beroepsgroepen en hoe de professionals die beoordelen. Onze arbeidsdeskundige inbreng is belangrijk en daarom vragen we onze leden om hulp.

Door de oproep te delen in je netwerk of de vragenlijst rechtstreeks te verspreiden, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek van Nicole. Je kunt de vragenlijst vinden via de volgende link: https://verbetering-poortwachtersproces.nl/professionals/. Hier vind je ook meer informatie over het onderzoek en de vragenlijsten voor de professionals.

Dit onderzoek is ook voor ons als arbeidsdeskundigen erg belangrijk. Door jouw bijdrage kunnen we samen een verschil maken en verbeteringen realiseren in de samenwerking tussen beroepsgroepen.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Zoeken en vinden op de website

Uit de ledenenquête van 2022 bleek dat informatie op de website soms lastig ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Verschil verrijkt! Lunchwebinar diversiteit en inclusie

Verschil verrijkt! Daarom doen het AKC en OVAL samen mee mee met de vijfde ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Subsidiemogelijkheden voor ‘Verbetering re-integratie 2e Spoor’

Onlangs werd de tweede ronde van het ZonMw-programma voor ‘Verbetering re-i ...

NVvA
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws