22
sep
2020

AD Academie

Zoals al eerder vermeld, worden er nog geen PE-punten toegekend als je in de AD Academie aan de slag gaat; dat wil zeggen een e-learning volgt, naar een webinar kijkt of in een AD Essential de teksten leest, de video kijkt etc. Aangezien het in de afgelopen periode moeilijk was live bijeenkomsten te bezoeken in het kader van je persoonlijke ontwikkeling en het behalen van je punten voor certificering, heeft de NVvA besloten met terugwerkende kracht punten toe te kennen voor jouw digitale activiteiten in de AD Academie.

Iedereen die actief is of is geweest in de AD Academie (vanaf de lancering in november 2019) ontvangt punten op basis van de huidige norm; voor een activiteit van 2 uur ontvang je 1 punt; met een maximum van 4 PE punten per jaar. Voor de zomervakantie hebben we laten weten dat na 1 september de punten toegevoegd zouden worden aan het dossier. Door corona is het echter nog steeds lastig om fysieke bijeenkomsten bij te wonen. Er is daarom besloten deze periode te verlengen tot het eind van het jaar. Er zal gekeken worden hoeveel tijd je op de AD Academie actief was en naar verhouding worden er punten toegekend (met een maximum van 4 PE punten per jaar). Deze punten worden aan het eind van het jaar automatisch toegevoegd aan je dossier.

Ben jij al aan de slag met de AD Academie?
Op de homepage van de website vind je de knop naar de AD Academie. Er is steeds wat nieuws te vinden in de AD Academie. Bij de AD Essentials, veelal gemaakt door de NVvA, vind je bijvoorbeeld de presentaties en lezingen van de NVvA congressen aangevuld met de sheets, onderzoeksresultaten of factsheets voor verdieping op de inhoud. Ook cahiers van het AKC zijn hier terug te vinden, aangevuld met interviews, video’s en links naar relevante websites over het onderwerp. Daarnaast organiseert de NVvA met enige regelmaat webinars. Die kan je live volgen, of op een later moment terugkijken. Naast webinars en AD Essentials vind je er ook e-learnings en WE-learnings die we inkopen van een van de grootste online opleiders in Nederland. WE-learning is interessant samen met een groep collega’s, of met jouw OT-groep.

In de AD Academie kun je eenvoudig zoeken op de ‘google-manier’. Net als bij Netflix scroll je door de nieuwe toevoegingen of populaire trainingen. Je kan ook gebruik maken van filters in het menu. Ook willen we je wijzen op de agenda waar nieuwe releases of webinars worden aangekondigd. Neem daarom regelmatig een kijkje in de AD Academie!

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuwe richtlijn nachtwerk

Volgens het CBS zijn er in Nederland naar schatting 1.200.000 mensen die re ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Oproep deelname evaluatieonderzoek handreiking van 'De mentaal gezonde zaak'

Aan de slag met 'De mentaal gezonde zaak'.Het onderzoek 'De mentaal gezonde ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Online eindcongres onderzoeksprogramma 'De Werkende Centraal'

Het onderzoeksprogramma De Werkende Centraal wordt afgesloten met een onlin ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws