09
mrt
2023

AD Academie webinar “Ergonomie en de arbeidsdeskundige”

Op 9 maart om 16.00 uur zal ergonoom en arbeidsdeskundige Amber Denekamp tijdens een webinar in de AD Academie ons meenemen in het ergonomische speelveld en de rol van de arbeidsdeskundige. Zij geeft inzicht in welke voorzieningen beschikbaar zijn en daarnaast praktische adviezen en tips.Kun je niet op dit tijdstip meedoen? Kijk het webinar dan op een later moment terug. Vragen stellen is dan uiteraard niet meer mogelijk, dus sluit als het even kan live aan!

Op 9 maart om 16.00 uur zal ergonoom en arbeidsdeskundige Amber Denekamp tijdens een webinar in de AD Academie ons meenemen in het ergonomische speelveld en de rol van de arbeidsdeskundige. Zij geeft inzicht in welke voorzieningen beschikbaar zijn en daarnaast praktische adviezen en tips.

Fysiek letsel, zeker bij fysiek werk, levert vaak een groot probleem op bij re-integratie. Hoe gaat je daarmee om in jouw rol als arbeidsdeskundige? Wat is hierin jouw speelruimte?
Je krijgt inzicht in de (technische) mogelijkheden die je hebt bij de begeleiding van deze cliënten.

Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op onze website en klik in 'Mijn NVvA' door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen.

Kun je niet op dit tijdstip meedoen? Kijk het webinar dan op een later moment terug. Vragen stellen is dan uiteraard niet meer mogelijk, dus sluit als het even kan live aan!

Ook interessant