08
mei
2021

AD-taartenbakwedstrijd

In 2021 is het een halve eeuw geleden dat de NVvA werd opgericht. Een bijzondere mijlpaal waar we dit jaar met alle leden en partners bij willen stilstaan door 50 keer aandacht te schenken aan het jubileum. Onder het motto ‘Wie jarig is trakteert!’, zouden we natuurlijk het liefst samen taart eten tijdens een fysieke bijeenkomst. Maar dat lukt helaas niet dit voorjaar. Maar we hebben een even leuk als briljant alternatief: nummer 7/50 is een slagroomtaart pakket waarmee - ook de onervaren thuisbakker - een heerlijke taart kan maken!

Meld je voor 1 mei hier aan en je ontvangt uiterlijk op 8 mei dit doe-het-zelf slagroomtaartpakket thuis. Het pakket bestaat uit:

  • Verse cake (al in 3 plakken gesneden)
  • Verse slagroom, in een spuitzak
  • Diverse materialen voor de decoratie

Alle ingrediënten zijn uiteraard van bakkerskwaliteit!

Wij nodigen alle leden uit om op 8 mei, de oprichtingsdatum van de vereniging, mee te doen aan de AD-taartenbakwedstrijd. Maak met het pakket en de decoraties een slagroomtaart. Uiteraard ben je vrij om ook andere decoraties te gebruiken en zo een prachtige slagroomtaart met een persoonlijke NVvA twist te maken. Niet verplicht, maar wel leuk: stuur jouw foto van het eindresultaat naar het secretariaat 
of post deze met @NVvA op LinkedIn. De meest originele taart wordt beloond met een bijzondere prijs.

NVvA-bakkers klaar? Bakken maar!

 

Ook interessant