26
okt
2021

Platform AOV&Letsel - Revalidatie

Binnen het werkveld van de arbeidsdeskundige komt met enige regelmaat revalidatie dan wel het verhogen van de belastbaarheid aan de orde. Niet zelden lijkt er een verschil te zitten tussen het na te streven doel van de revalidatie. Zeker als terugkeer naar werk het doel moet worden.

U kunt de bijeenkomst volgen via deze link: https://vimeo.com/event/1401244/8dee08db0d

Wat is het verschil tussen een privaat gefinancierd traject en een traject via de zorgverzekeringswet?
Wanneer is de revalidatie via de zorgverzekeringswet aan de orde?
Wanneer zou een privaat gefinancierd traject de voorkeur hebben?
Wat is de visie van de revalidatiearts op de verschillen in revalidatietrajecten en hoe kijkt een medisch adviseur hier tegen aan?

Wij hebben revalidatiearts mevrouw M. de Beer en medisch adviseur de heer G. Konijn bereid gevonden ons mee te nemen in deze complexe, maar ook zeer belangrijke materie.

Aan het einde van de bijeenkomst hopen wij je inzicht te hebben gegeven in wanneer een cliënt te adviseren via de behandelaren in de curatieve sector tot revalidatie te komen dan wel opdrachtgevers in AOV of Letselzaken te adviseren een privaat maatwerk traject in te kopen.

Het organisatiecomité van AOV en Letsel nodigt je uit voor deze online bijeenkomst op 26 oktober van 16.00 tot 18.00. Mathijs van Hilten zal, op de inmiddels bekende wijze, je gastheer zijn en de vragen die via de chat gesteld kunnen worden aan onze sprekers voorleggen.

Ook interessant