Bijeenkomst werkgroepen "AD van de toekomst" | Arbeidsdeskundigen
25
sep
2024

Bijeenkomst werkgroepen "AD van de toekomst"

Wil je meedenken over de AD van de toekomst? Na de zomer starten we met werkgroepen om onderwerpen zoals kennis, houding en vaardigheden, het vak, kwaliteit en imago uit te werken. Heb je interesse en wil je bijdragen, meld je dan aan voor deze startbijeenkomst op woensdag 25 september 

Zoals je mogelijk al weet zijn er uit het bredere initiatief "AD van de Toekomst" 5 projecten gekomen. Te weten: Kennis, houding en vaardigheden, het vak, kwaliteit en imago.


In ieder project gaat er een werkgroep planmatig aan de slag om het desbetreffende thema uit te diepen. Er wordt van je verwacht dat je in de werkgroep actief gaat deelnemen door mee te denken, samen te werken, initiatief te tonen. Het fundament van de projecten is al door de Argumentenfabriek uitgewerkt. Iedere werkgroep heeft een voorzitter die het proces bewaakt. De vergaderingen zullen veelal digitaal zijn. Voor een aantal projecten kunnen er ook (werk-)bezoeken nodig zijn.

Voor je deelname aan de werkgroep krijg je PE-punten.


Op 25 september gaan we de projecten aan je presenteren zodat je een keuze kunt maken welk project het beste bij je past. We hopen je te zien 25 september, want we kunnen je kennis en vaardigheden goed gebruiken! 

Op 25 september 2024 van 15.30 uur tot 18.00 uur is er een bijeenkomst voor iedereen die interesse heeft. We ontmoeten elkaar bij de Mauritskazerne in Ede. Dicht bij NS en goed bereikbaar via de A12. We kunnen ons goed voorstellen dat je ter oriëntatie inhoudelijke informatie nodig hebt voordat je kan toezeggen om in een werkgroep te gaan starten. Vandaar dat we deze bijeenkomst organiseren.