14
dec
2021

NVvA zoekt een bestuurslid (m/v) voor de portefeuille secretaris en professionalisering per 1 mei 2022

Het bestuur van de NVvA is op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega. Een arbeidsdeskundige die affiniteit heeft met een bestuursfunctie als portefeuillehouder secretaris en professionalisering. Deze nieuwe collega heeft naast de taken als secretaris ook taken gericht op de professionalisering van arbeidsdeskundigen met betrekking tot de beroepsnorm waaronder de contacten met SRA en AKC, de AD-opleidingen en de certificering.

We zoeken een kandidaat die beschikbaar is vanaf 1 mei 2022 voor 8 tot 12 uur in de week. Voor een deel van de uren is een vergoeding beschikbaar zoals opgenomen in de governance van de vereniging. Samen voeren we een professioneel bestuurde organisatie, waarbij de werkzaamheden verdeeld zijn over vijf bestuurders en een verenigingsmanager met ondersteuning van een secretariaat.

Klik hier voor de volledige portefeuillebeschrijving.

Wil je meer informatie over de bestuursfunctie? Neem dan contact op met Jeroen Leenstra (Verenigingsmanager) of Eli Van Den Heuvel (Secretaris) via nvva@arbeidsdeskundigen.nl. En wil je in aanmerking komen voor deze vacature, stuur dan een CV en begeleidend schrijven met motivatie naar de huidige secretaris van het bestuur, Eli Van Den Heuvel; nvva@arbeidsdeskundigen.nl.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuw in de AD Academie

In de AD Academie vind je lezingen, cursussen, e-learnings en doorverwijzin ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
AD Essential: Toekomst van de arbeidsdeskundige

Met wie kan je beter een gesprek aangaan over de toekomst van de arbeidsdes ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Preventie vraagt om samenwerking

Prof. dr. Frederieke Schaafsma is eind vorig jaar benoemd tot bijzonder hoo ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws