25
aug
2020

Webinar: "De inclusieve arbeidsorganisatie"

De arbeidsmarkt is continue in beweging en dat betekent ook dat de rol en focus van arbeidsdeskundigen verschuift. De hamvraag is of het van belang is deze veranderingen te begrijpen om te kunnen bepalen hoe arbeidsdeskundigen adequaat in kunnen spelen op deze veranderingen?

Op vrijdag 28 augustus van 14.00 - 15.00 uur gaan we in op ontwikkelingen in de arbeidsmarkt, en de mogelijke meerwaarde die inclusief organiseren daarbij kan hebben. Tevens gaan we in op rol van de arbeidsdeskundige in dat proces en hoe arbeidsdeskundigen zich daarvoor zouden kunnen kwalificeren.

Een webinar door Gemma van Ruitenbeek - Onderzoeker Arbeid & Organisatie Psychologie | Vakgroep Arbeid en Sociale Psychologie| Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen| Maastricht University en Managing Director Centrum Inclusieve Arbeidsorganisatie (CIAO) en Fred Zijlstra - Wetenschappelijk Directeur van CIAO en Hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Maastricht University.

Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op de website en klik op de homepage door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen.

* Op dit moment worden er nog geen PE-punten toegekend aan de activiteiten die er gevolgd worden via de AD Academie. De NVvA is bezig deze functionaliteit te ontwikkelen. Deze zal naar verwachting voor het eind van het jaar gereed zijn. PE-punten zullen dan alsnog met terugwerkende kracht worden toegekend aan degenen die actief zijn geweest op de AD Academie.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuwe richtlijn nachtwerk

Volgens het CBS zijn er in Nederland naar schatting 1.200.000 mensen die re ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Oproep deelname evaluatieonderzoek handreiking van 'De mentaal gezonde zaak'

Aan de slag met 'De mentaal gezonde zaak'.Het onderzoek 'De mentaal gezonde ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Online eindcongres onderzoeksprogramma 'De Werkende Centraal'

Het onderzoeksprogramma De Werkende Centraal wordt afgesloten met een onlin ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws