Vooral jongeren vangen pieken op in landbouw en horeca | Arbeidsdeskundigen
08
dec
2016

Vooral jongeren vangen pieken op in landbouw en horeca

Seizoenspieken in de horeca en in de landbouw worden voornamelijk opgevangen door jonge werknemers in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. In beide bedrijfstakken werken relatief veel mensen uit deze leeftijdsgroep. Dit meldt CBS.

Klik hier voor meer informatie.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Arbovisie 2040: preventie centraal voor gezond en veilig werken

In het SER-advies Arbovisie 2040 – deel 2 benadrukken sociale partners het ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Save the date: NVvA - AKC najaarscongres 2025

NVvA en AKC Najaarscongres is dit jaar op donderdag 20 november 2025 in de ...

NVvA
Cobot als collega: kans voor inclusief samenwerken

Collaboratieve robots – kortweg cobots – kunnen een waardevolle aanvulling ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws