Ook deze zomer is er AI Zomeracademie | Arbeidsdeskundigen
21
jun
2024

Ook deze zomer is er AI Zomeracademie

De NVvA en de AD Academie hebben deze zomer een nieuwe leerlijn over AI en ChatGPT toegevoegd aan de AD Academie. Dit is een uitstekende kans om meer te leren over kunstmatige intelligentie (AI) en de mogelijkheden ervan te verkennen.

Samen met ruim 180 leden is op 17 juni het Webinar “AI Update” gehouden, waarmee de AI Zomeracademie officieel van start ging. De leerlijn richt zich op het voorbereiden van de deelnemers op de AI-revolutie. Door het volgen van deze leerlijn en de beschikbare webinars leer je wat AI en ChatGPT is. Aan de hand van praktische voorbeelden leer je hoe je AI zelf kunt gebruiken in je werk, bijvoorbeeld bij het samenstellen en ordenen van teksten, het maken van samenvattingen en het zoeken naar passend werk. AI blijft in beweging en jij leert hoe je het op de juiste manier kunt inzetten.

Wat kun je vinden in de nieuwe leerlijn?

De webinars en e-learningmodules behandelen verschillende onderwerpen, waaronder het gebruik van AI-tools zoals ChatGPT en Midjourney, en het creëren van effectieve prompts. Het gaat ook over de impact van AI op het werkende leven en het werken met Microsoft Copilot. Het doel is om de leden inzicht te geven in het gebruik van ChatGPT en AI. Het belang van AI in de hedendaagse wereld kan niet genoeg worden benadrukt. Het is niet langer de vraag of AI het werk zal veranderen, maar eerder hoe snel en hoe ingrijpend deze veranderingen zullen zijn. Het vermogen om bij te blijven en technologieën zoals ChatGPT te omarmen en toe te passen, kan een positief effect hebben, zowel op persoonlijk als op organisatieniveau.

Via onze eigen AD Academie!

Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en log in op onze website en ga naar de AD Academie. Kies de knop 'Leerlijnen' en zie onderaan de nieuwe leerlijn staan.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
We wensen je een fijne Zomer!

De ideale periode om de AD Academie te ontdekken, zet alvast de datum van h ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Kansrijke Beroepen in de Arbeidsmarkt: Innovatie en Zorg voor de Toekomst

De arbeidsmarkt biedt momenteel veel kansen in verschillende sectoren. Volg ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Werk als medicijn: werk integreren in het behandelproces

Werk speelt een steeds grotere rol binnen GGZ-behandeltrajecten, schrijft K ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws