08
okt
2021

Online congres Sterk door Werk - 4 november 2021

OP 4 november wordt het congres Sterk door Werk gehouden. Het congres heeft een talkshow-achtige setting. Dagvoorzitter Pearl Hartgers ontvangt in de Amsterdamse Beurs van Berlage verschillende mensen uit ‘het veld’ in gesprek gaan over het belang van mentale gezondheid op de werkvloer, de rol van het convenant Sterk door Werk, én de bijdrage die iedereen hieraan kan leveren.

Ervaringsdeskundige Thomas Pruijssen neemt als sidekick naast Pearl plaats. Tussen deze talkshowdelen door zijn twee rondes met online workshops. Te gast zijn onder meer de enkele bestuurders uit het convenant Sterk door Werk, waaronder UWV-directeur Guus van Weelden, Erik Dannenberg (Divosa), Dirk Jan van den Berg (Zorgverzekeraars Nederland) en Titia Feldmann (MIND). In het tweede deel van de talkshow komen staatssecretarissen Paul Blokhuis (VWS) en Dennis Wiersma (SZW) aan het woord. Ook Evelien Brouwers, bijzonder hoogleraar Psychische Gezondheid en Duurzame Inzetbaarheid in Arbeid, schuift aan.

Keynnote speaker op het congres is corporate antropoloog dr. Danielle Braun. Braun is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap en zet zich in om organisaties klaar te maken voor verandering.

Meer informatie en inschrijven kan hier.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Tinka van Vuuren nieuwe voorzitter programma-adviescommissie AKC

Tinka van Vuuren start op 1 februari als voorzitter van de programma-advies ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
Nieuw in de AD Academie

In de AD Academie vind je lezingen, cursussen, e-learnings en doorverwijzin ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
AD Essential: Toekomst van de arbeidsdeskundige

Met wie kan je beter een gesprek aangaan over de toekomst van de arbeidsdes ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws