05
jul
2022

NVvA-regio Midden gaat van start!

Dit najaar wordt het aantal NVvA regio’s uitgebreid met regio Midden, het gebied tussen Amersfoort, Lelystad, Enschede en Arnhem. In de nieuwe regio Midden zijn naar schatting 500 NVvA-leden gevestigd. De uitbreiding is een gevolg van de gestage groei van de NVvA.

De vereniging wil dicht bij haar leden staan en regelmatig contact en overleg met hen hebben. Dat is een van de redenen waarom het ledenbestand is verdeeld in regio’s, die een belangrijke rol spelen in de koersbepaling van de NVvA. Voor een goede spreiding van locaties, zodat alle leden relatief dicht bij huis regio-bijeenkomsten kunnen volgen, wordt regio Midden toegevoegd aan de huidige indeling. Deze zomer gaan we de circa 500 leden die in deze regio werken en/of wonen in de back office alvast op regio Midden zetten. Mocht je om welke reden dan ook graag bij een andere regio willen blijven horen, dan kan je dat later dit jaar zelf aanpassen in jouw persoonlijke dashboard op www.arbeidsdeskundigen.nl.

Inmiddels is er een actief bestuur gestart om deze herfst de regio Midden te kunnen lanceren. Vanaf dat moment is het NVvA-ledenbestand dus ingedeeld in vier regio's: Noord-Oost, West, Midden en Zuid. In de regio's zijn arbeidsdeskundigen uit alle geledingen vertegenwoordigd wat goed is voor uitwisseling van kennis en ervaring tussen de verschillende disciplines.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Toepassing IPS bij veelvoorkomende psychische aandoeningen

Op 5 oktober organiseert Platform Sociaal Domein een bijeenkomst over de to ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
‘Chronisch ziek en arbeidsongeschikt. Wat nu?’

Op 27 september organiseert regio Zuid de bijeenkomst ‘Chronisch ziek en ar ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Nieuwe subsidies voor verbetering Poortwachtersproces

Er staan twee nieuwe subsidierondes open in het kader van het ZonMw-program ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws