06
nov
2020

NVvA & AKC Najaarscongres: Welke rol neem jij als AD?

Al meer dan 1050 collega’s hebben zich aangemeld voor het congres. We zijn overvallen en vereerd met het aantal aanmeldingen. In eerste instantie regelden we voor maximaal 1000 leden een inlogaccount. Maar vanwege jullie enthousiasme om mee te doen, kunnen nu meer mensen live meekijken. Wil jij dat ook?
Je kunt je nu aanmelden via de website. Je komt dan op de wachtlijst en krijgt van ons alsnog de mail met verdere instructie voor de online bijeenkomst van dinsdag 10 november.

Een hele dag “Arbeidsdeskundige TV” met een zeer gevarieerd programma. In de ochtend en vroege middag ligt het accent op de ontwikkelingen in ons vak. In samenwerking met het AKC hebben we wetenschappers, onderzoekers en marktpartijen gevraagd om korte presentaties te geven over de lopende onderzoeken, laatste stand van de wetenschap en handige tools en tricks voor ons vak.

Later in de middag daagt Remco Claassen ons uit. Weet dat als je de rebelse Remco Claassen op een podium zet, je verzekerd bent van een indrukwekkende en interactieve sessie vol inspiratie, rake tips en humor. Tijdens zijn lezingen over persoonlijk leiderschap, effectiviteit en communicatie zitten alle deelnemers op het puntje van hun stoel.

We sluiten de dag af met DADD Een interactieve sessie met diverse gasten die worden geïnterviewd door onze dagvoorzitter.
Kortom een niet te missen programma, anders dan anders, maar wel passend bij de uitdagingen van deze tijd. Een programma dat ook nog eens drie PE punten oplevert.

Klik hier om je aan te melden of download hier het programma.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek: Kennis waar je in de praktijk iets aan hebt

Werken in de driehoek Onderwijs, Onderzoek en Beroepspraktijk zit in het DN ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
Boeiende webinar over Kanker en Werk

In 2021 organiseert het AKC wederom een AKC collegetour Kanker en Werk. Dit ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
UWV biedt met nieuwe website beter inzicht in arbeidsmarkt

Ook tijdens de coronacrisis ontstaan er vacatures die werkgevers moeilijk k ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws