12
jan
2021

Nieuwe website arbeidsdeskundigen.nl staat live!

‘Alles voor de arbeidsdeskundige’, is het motto van de geheel vernieuwde website arbeidsdeskundigen.nl. En daarmee is niets te veel gezegd: de site is super overzichtelijk én compleet. De homepage bestaat uit tegels die je direct leiden naar uiteenlopende thema’s of onderwerpen. Zo kun je in een muisklik naar het laatste nieuws, evenementen, de AD Academie, de AKC kennisbank, het SRA-register of het vrijwel complete digitale archief van AD Visie. Ook zijn er rechtstreekse links met de online producten van AKC zoals de keuzetool arbeidsflexibiliteit en de Kennisbibliotheek Chronisch Werkt.

Naast de mooie vormgeving is vooral de overzichtelijkheid een groot pluspunt van de site.  Voor onze leden is er een nieuw portaal ontwikkeld ‘Mijn NVvA’. Log in en je hebt alle persoonlijke informatie op één plek toegankelijk. Hier staan je persoonlijke dossier, je certificeringsdossier, de belangrijkste documenten, verslagen en meer op een rij.

De website is ook uniek omdat het onthoudt wat je hebt bekeken en welke informatie dus voor jou interessant kan zijn. Ook de zoekfunctie is sterk verbeterd. Het systeem is ‘lerend’ gemaakt. Doordat gebruikers de komende maanden zoekopdrachten geven, leert de website en worden de antwoorden steeds gedetailleerder. Of je nu relevante kennis zoekt van het AKC, de AD Academie of een van de vele andere onderwerpen. Het kan steeds gemakkelijker via de website. We zijn er in geslaagd om de enorme hoeveelheid beschikbare informatie voor zowel onze leden als voor geïnteresseerden zeer vindbaar en toegankelijk te maken. De nieuwe site levert daarmee een uitstekende bijdrage aan de profilering van de arbeidsdeskundige professie. Nieuwsgierig naar het resultaat? Ga dan meteen naar http://www.arbeidsdeskundigen.nl/

NVvA
Arbeidsdeskundigen
AKC
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuwe richtlijn nachtwerk

Volgens het CBS zijn er in Nederland naar schatting 1.200.000 mensen die re ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Oproep deelname evaluatieonderzoek handreiking van 'De mentaal gezonde zaak'

Aan de slag met 'De mentaal gezonde zaak'.Het onderzoek 'De mentaal gezonde ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Online eindcongres onderzoeksprogramma 'De Werkende Centraal'

Het onderzoeksprogramma De Werkende Centraal wordt afgesloten met een onlin ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws