Lunchwebinar over arbeidsmediation | Arbeidsdeskundigen
24
aug
2022

Lunchwebinar over arbeidsmediation

Op dinsdag 6 september kun je in de AD Academie live het lunchwebinar over arbeidsmediation bijwonen. Tijdens het webinar komt onder meer de nieuwe werkwijzer ArbeidsMediaton (wAM) aan de orde.

Tineke Otter is mediator. Zij werkte mee aan de wAM die sinds half juni beschikbaar is. In het webinar vertelt ze over de werkwijzer en krijg je ook antwoord op vragen als: wat is arbeidsmediation, wat doet een arbeidsmediator en wanneer schakel je er een in?
Arbeidsmediation is een manier om conflicten op de werkvloer op te lossen. De mediation vindt plaats in een vertrouwelijke setting en onder geheimhouding. Dat is zowel de kracht als de zwakte van mediation omdat die geheimhouding voor beide partijen voor een black box gevoel kan zorgen. Hierdoor loopt het mediationproces soms schade op. Jammer, want uit onderzoek blijkt dat het merendeel van de betrokken zeer tevreden is over mediation als mogelijkheid om conflicten op de werkvloer op te lossen.


Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op de website en klik in 'Mijn NVvA' door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen.

Kun je niet op dit tijdstip meedoen? Kijk het webinar dan op een later moment terug. Vragen stellen is dan uiteraard niet meer mogelijk!

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Veel reacties op nieuwsberichten over de beoordelingen bij UWV

Vandaag is er veel aandacht besteed in de media aan de beoordeling arbeidso ...

NVvA
NVvA
Ook deze zomer is er AI Zomeracademie

De NVvA en de AD Academie hebben deze zomer een nieuwe leerlijn over AI en ...

NVvA
NVvA
Voorstel verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp'ers gepresenteerd

Er ligt nu een eerste ontwerp voor een verplichte arbeidsongeschiktheidsver ...

NVvA
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws