31
mei
2021

Webinar over voorzieningen 24 juni

Een brailleleesregel, software om je pc te bedienen als je een motorische beperking hebt, vergoedingen voor de thuiswerkplek in coronatijd, taxivergoeding als je niet op een andere manier naar je werk kunt komen… Er zijn veel soorten werkplekaanpassingen en regelingen die mensen met een beperking in staat stellen hun werk te doen als ieder ander. Maar wie betaalt de aanpassingen en waar en hoe moet je ze aanvragen?

Ronald van Zijp, landelijk manager voorzieningen en re-integratiemiddelen van UWV en zijn collega’s vertellen er alles over tijdens een gratis webinar en geven antwoord op de vragen van arbeidsdeskundigen, jobcoaches, trajectbegeleiders en andere disciplines die bij re-integratie betrokken zijn.

Praktische informatie

Deze online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 van 10.00-11.30 uur. Je ontvangt een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail en de link om deel te nemen aan de bijeenkomst.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je snel aan via het aanmeldformulier en kies de juiste bijeenkomst en datum. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Workshop Uniformering Loonwaarde

Op 10 juni heeft Vincent Braun van AKC voor de Programmaraad twee workshops ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
NVvA-bestuur met komst Mieke Rabou compleet

Tijdens de Algemene Ledenvergadering d.d. 25 mei is Mieke Rabou gekozen tot ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Stage of stagedagen voor ADen in opleiding; wie biedt hulp?

De arbeidsdeskundigenopleiders hebben moeite met het vinden van stageplekke ...

NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws