10
dec
2020

Nog op zoek naar persoonlijke ontwikkeling en bijhorende PE punten? Check de AD Academie!

Het einde van het jaar is in zicht en de balans wordt door veel mensen opgemaakt. Ook voor wat betreft de persoonlijke ontwikkeling. Heb jij, ondanks alle coronamaatregelen kans gezien hier aan te werken? Hoe zit het met je PE punten? We hebben eerder gemeld dat er met terugwerkende kracht punten toegekend worden aan de digitale activiteiten van onze leden in de AD Academie. Dit omdat het dit jaar moeilijk was live bijeenkomsten te bezoeken en zo punten te behalen voor je certificering. Alleen al deze week zijn er drie nieuwe onderwerpen toegevoegd: inclusieve arbeidsorganisatie; passende arbeid en een tafeldiscussie rond re-integratie.

Iedereen die actief is of is geweest in de AD Academie (vanaf de lancering in november 2019) ontvangt punten op basis van de huidige norm; met een maximum van 4 PE punten per jaar. Er zal gekeken worden hoeveel tijd je op de AD Academie actief was en naar verhouding worden er punten toegekend (met een maximum van 4 PE punten per jaar). Deze punten worden in januari automatisch toegevoegd aan je dossier.

Heb jij nog punten nodig?
Ga dan aan de slag met de AD Academie. Op de homepage van de website vind je de knop naar de AD Academie. Er is steeds wat nieuws te vinden in de AD Academie. Bij de AD Essentials, veelal gemaakt door de NVvA, vind je bijvoorbeeld de presentaties en lezingen van de NVvA congressen aangevuld met de sheets, onderzoeksresultaten of factsheets voor verdieping op de inhoud. Ook cahiers van het AKC zijn hier terug te vinden, aangevuld met interviews, video’s en links naar relevante websites over het onderwerp. Daarnaast organiseert de NVvA met enige regelmaat webinars. Die kan je live volgen, of op een later moment terugkijken. Naast webinars en AD Essentials vind je er ook e-learnings en WE-learnings die we inkopen van een van de grootste online opleiders in Nederland. WE-learning is interessant samen met een groep collega’s, of met jouw OT-groep.

In de AD Academie kun je eenvoudig zoeken op de ‘google-manier’. Net als bij Netflix scroll je door de nieuwe toevoegingen of populaire trainingen. Je kan ook gebruik maken van filters in het menu. Ook willen we je wijzen op de agenda waar nieuwe releases of webinars worden aangekondigd. Neem daarom regelmatig een kijkje in de AD Academie!

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuwe richtlijn nachtwerk

Volgens het CBS zijn er in Nederland naar schatting 1.200.000 mensen die re ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Oproep deelname evaluatieonderzoek handreiking van 'De mentaal gezonde zaak'

Aan de slag met 'De mentaal gezonde zaak'.Het onderzoek 'De mentaal gezonde ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Online eindcongres onderzoeksprogramma 'De Werkende Centraal'

Het onderzoeksprogramma De Werkende Centraal wordt afgesloten met een onlin ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws