24
feb
2022

Handboek duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk thema geworden. Maar wat is duurzame inzetbaarheid precies en hoe geef je het vorm? Deze vragen worden beantwoord in het handboek ‘Een leven lang inzetbaar’ onder redactie van Annet de Lange en Beatrice van der Heijden.

In het handboek geven de auteurs een overzicht van wat er op het gebied van duurzame inzetbaarheid bekend en gepubliceerd is. Er wordt stilgestaan bij onderwerpen als: wat is duurzame inzetbaarheid en duurzaam werk? Hoe meet Nederland duurzame inzetbaarheid? Zijn ouderen minder duurzaam inzetbaar dan jongeren? Ook de participatiewet, job crafting, doorwerkroutes en vitaliserend leiderschap komen aan de orde.

Het boek staat onder redactie van prof. dr. Annet H. de Lange, lector Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en bijzonder hoogleraar Succesvol ouder worden op het werk aan de Open Universiteit en prof. dr. Beatrice van der Heijden, hoofd van de leerstoelgroep Strategisch HRM en hoogleraar aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Verschil verrijkt! Lunchwebinar diversiteit en inclusie

Verschil verrijkt! Daarom doen het AKC en OVAL samen mee mee met de vijfde ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Subsidiemogelijkheden voor ‘Verbetering re-integratie 2e Spoor’

Onlangs werd de tweede ronde van het ZonMw-programma voor ‘Verbetering re-i ...

NVvA
NVvA
Preventie van uitval door psychische klachten

Tijdens de preventiesessie van de Normaalste Zaak van 18 september werden w ...

NVvA
NVvA
Meer Vereniging NVvA nieuws