03
jun
2015

Campagne ‘Open voor 50-plus’ wordt vervolgd

Afgelopen maand kreeg de campagne ‘Open voor 50-plus’ een vervolg. De campagne heeft tot doel om nog meer werkgevers te overtuigen dat ze ook eens aan een 50-plusser moeten denken in de sollicitatieprocedure. De campagne is in samenwerking met MKB Nederland tot stand gekomen. De campagne draait om verschillende werkgevers uit het midden- en kleinbedrijf die zelf meerdere 50-plussers in dienst hebben genomen. In de verschillende campagne-uitingen sporen zij andere ondernemers aan hun voorbeeld te volgen.

Via banners, video testimonials en radiocommercials dagen 50-plussers werkgevers uit om hun sterke punten, kwaliteiten en capaciteiten te ontdekken. Werkgevers worden op hun beurt uitgedaagd om met geschikte 50-plussers in gesprek te gaan over een concrete vacature. Alle campagnemiddelen leiden naar www.openvoor50plus.nl. Daar kunnen werkgevers een vacature aanmelden bij een WerkgeversServicepunt in de regio. Wanneer een werkgever geen vacature heeft, kan hij de campagne ondersteunen door deze te delen via zijn sociale netwerk.

MKB Nederland gaat tijdens werkgeversbijeenkomsten de achterban oproepen om vacatures aan te melden en in gesprek te gaan met een geschikte werkzoekende 50-plusser. Voorbeelden van ondernemers en 50-plussers die met succes de uitdaging al zijn aangegaan, worden via social media onder de aandacht gebracht. De eerste fase van de campagne is in mei gestart. In september gaat een tweede fase in.

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Belang van erkenning en bescherming bij uitkeringskwesties

Uitkeringsinstanties moeten niet alleen letten op het ontstaan van herzieni ...

NVvA
NVvA
Kabinet zet in op vereenvoudiging verlofstelsel

Het ministerie van SZW deelt vandaag zijn visie op de vereenvoudiging van h ...

NVvA
NVvA
Bescherm letselschadeslachtoffers tegen malafide praktijken

Letselschadeslachtoffers moeten beschermd worden tegen malafide praktijken ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws