09
feb
2021

50 jaar NVvA: 500 scholingstrajecten NL leert door!

Het 50-jarig jubileum van de NVvA is een bijzondere mijlpaal waar we dit jaar met alle leden en partners bij willen stilstaan. Dan doen we op een bijzondere manier met 50 speciale evenementen, acties en verrassingen. Eén daarvan is een mooi aanbod van organisatieadvies- en trainingsbureau TWST. 

Jubileumactie 3 heeft alles te maken met de persoonlijke ontwikkeling van de doelgroep die een steuntje in de rug kan gebruiken. Ben jij arbeidsdeskundige en heb jij cliënten die de ambitie hebben om door te groeien en op zoek zijn naar mogelijkheden om zich te ontwikkelen, dan hebben we hier een heel mooi aanbod.

Ons aanbod
We kunnen (online) scholing aanbieden via de subsidieregeling ‘NL leert door’. Dit is tot 1 augustus 2021 kosteloos. Er zijn 5 verschillende scholingstrajecten, ieder bestaande uit 16 studie-uren en gevarieerd opgebouwd met meerdere modules zoals E-learnings, webinars, we-learnings en podcasts. Een ‘as you can learn’ aanbod; iedere cursist kiest zijn eigen volgorde en tijd. Iedere twee weken zijn er live Webinars waar vragen kunnen worden gesteld aan enthousiaste en deskundige trainers. Bij het goed doorlopen van de laagdrempelige toetsen ontvangt je cliënt ‘een TWST – NL leert door’ certificaat. Dit wordt per scholingstraject, online afgegeven en helpt bij de opbouw van het cv en een betere positie op de arbeidsmarkt.


Via onze partner TWST hebben we de mogelijkheid voor de NVvA arbeidsdeskundigen om 500 van deze scholingstrajecten de komende maanden in te zetten voor de cliënten die het nodig hebben. Er zijn 5 interessante modules om uit te kiezen: Solliciteren kun je leren – Inzicht in mijn kwaliteiten – Impact maken – Werken aan een persoonlijk ontwikkelplan en Fit voor de toekomst. En met online begeleiding in de tweewekelijkse live Webinars waar je cliënt met alle vragen terecht kan. We nodigen je als arbeidsdeskundige uit om van dit bijzonder mooie aanbod gebruik te maken voor jouw cliënten!  

Meer informatie en de mogelijkheid om je cliënten aan te melden: https://www.twst.nl/school/nlleertdoor-arbeidskundigen/

NVvA
Terug naar overzicht
Meer NVvA nieuws
Nieuwe richtlijn nachtwerk

Volgens het CBS zijn er in Nederland naar schatting 1.200.000 mensen die re ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Oproep deelname evaluatieonderzoek handreiking van 'De mentaal gezonde zaak'

Aan de slag met 'De mentaal gezonde zaak'.Het onderzoek 'De mentaal gezonde ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Online eindcongres onderzoeksprogramma 'De Werkende Centraal'

Het onderzoeksprogramma De Werkende Centraal wordt afgesloten met een onlin ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Vereniging NVvA nieuws