09
nov
2023

NVvA en AKC Najaarscongres 2023

Het is bijna zover – het Najaarscongres 2023!. Het thema van dit jaar? Vitaliteit! Bereid je voor op een dag vol energie, kennis en sportiviteit op 9 november 2023 bij Omnisport in Apeldoorn.

Waarom 'vitaliteit'?

Vitaliteit is de sleutel tot een gezond en gelukkig leven, zowel voor de mensen die we begeleiden als voor onszelf als arbeidsdeskundigen. Maar wat betekent vitaliteit eigenlijk? Wat maakt dat het soms ontbreekt, zowel bij individuen, in teams als in organisaties? Op 9 november gaan we dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken verkennen.

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende sprekers: Verwacht de nieuwste wetenschappelijke inzichtenen, persoonlijke verhalen en practische handvatten.
  • Interactieve workshops: Neem deel aan boeiende workshops, van atletiektraining tot ademhalingsoefeningen, en nog veel meer.
  • Technologie en innovatie: Ontdek nieuwe technologieën op het grote beursplein, test gezondheids- en re-integratievoorzieningen en maak kennis met innovatieve voorzieningen.

Wil je jezelf ontwikkelen? Droom je ervan om zedlf op een wielerbaan te fietsen? Of wil je je hersenen laten kraken? Er is voor elk wat wils, dus meld je aan en kom nieuwe dingen ontdekken!

Dresscode: sportief en comfortabel

Ter herinnering, er is een dresscode voor deze speciale gelegenheid, aangepast aan onze bijzondere locatie. Laat die (naald-)hakken thuis en kies voor sportieve platte zolen om comfortabel te bewegen en aan alle activiteiten mee te kunnen doen.

Ben je benieuwd wat er precies allemaal te doen is? Op deze flyer zijn al veel sprekers, clinics, workshops en activiteiten bekend gemaakt. Maar er komt nog elke dag iets bij. 

Schrijf je in!

Het wordt een dag vol inspiratie, ontdekkingen en plezier. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in! We kijken ernaar uit om samen met jou het thema vitaliteit te verkennen en te vieren.

Tot ziens op 9 november bij Omnisport in Apeldoorn!
De Voorwaarts 55 
7321 MA Apeldoorn 
Entree via deur 6. Dat is aan de zijkant van het gebouw.

Omnisport is goed bereikbaar, zowel per auto als OV. Een routebeschrijving vind je op de website van Omnisport: https://omnisport.nl/bereikbaarheid/

Ontvangst
We verwelkomen je graag vanaf 10.00 uur. Zoals gezegd via ingang 6. Dat is aan de kant waar ook grotendeels de parkeergelegenheid is. De hoofdingang wordt door ons niet gebruikt. Het inhoudelijke programma start om 10.30 uur.

Vergeet niet jouw persoonlijke NVvA lidmaatschapspas mee te brengen naar het congres.
Houd deze bij binnenkomst gereed, zodat het scannen van de passen snel verloopt en de wachttijd tot een minimum wordt beperkt. Deze pas dient vervolgens tevens als badge, een clip om de badge aan jouw kleding te bevestigen ligt voor je klaar. 

Programma
Het programma ziet er als volgt uit:
10.30 – 12:00   Plenair programma met diverse keynote sprekers zoals Jan Plat en Pim Haselager.
12.15 – 16:00   Een divers programma die je helemaal zelf kan invullen. Door kennis op te doen via wetenschappelijke lezingen. Er is een beursplein met interactieve standhouders. Je kunt workshops volgen over coaching, een sessie over adem halen volgen en je kunt kiezen uit diverse sportieve uitdagingen. De gehele middag staat er voldoende eten en drinken tot je beschikking!  
16.00 – 17:10   Plenaire afsluiting met Hidde de Vries, Tinka van Vuuren & Mieke Rabou
17.10 – 18.00   Afsluitende netwerkborrel   

Evenement APP
Ben je benieuwd wat er precies allemaal te doen is? Alle deelnemers hebben een link ontvangen naar de event APP die we gaan gebruiken. Dit is een online website applicatie van Invitado die je op elke telefoon kan benaderen. In de APP zit het hele programma, zodat je die voor jezelf kan samenstellen, maar ook duidelijke plattegronden waar je moet zijn. De APP wordt ook gebruikt voor mededelingen tijdens het congres op 9 november dus zorg ervoor dat je je bij deze app aanmeld.  
Heb je je wel aangemeld, maar de link niet ontvangen: https://vaya.invitado.nl/pwa/nvva/nvva_akc_najaarscongres_2023/pages/869. Via deze link kun je een account aanmaken. We adviseren om een account aan te maken met een ander emailadres waarmee je geregistreerd bent voor het congres. Waarschijnlijk blokkeert je systeem berichten vanuit de app.

Annuleren en afwezigheid
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan vragen wij je om via de website af te melden zodat wij de catering hierop kunnen afstemmen en er een ander in jouw plaats kan deelnemen. Dit kan tot uiterlijk maandagochtend  6 november 10.00 uur. Bij een afmelding of no-show zonder bericht op de dag zelf zijn we helaas genoodzaakt om € 50,- annuleringskosten in rekening te brengen voor de kosten van de catering. Meld je tijdig af, dat voorkomt verspilling. 

Beeldmateriaal evenement 
Op de evenementen van NVvA worden regelmatig foto’s en filmbeelden genomen voor publicatie op onze website, social media of de nieuwsbrief. Als je er bezwaar tegen hebt dat je herkenbaar in beeld wordt gebracht, verzoeken wij je vriendelijk dit vooraf kenbaar te maken. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat wij het beeldmateriaal mogen publiceren.  

Omnisport Apeldoorn

Omnisport
De Voorwaarts 55
7321 MA APELDOORN

Klik hier om jouw route te plannen.

Ook interessant