10
feb
2021

Platform AD11: Re-integratie. Wat werkt wel en wat niet?

Gastspreker is Jan Verhoeven van Condite. De aanleiding voor dit thema is de nieuwe STECR richtlijn Arbeidstherapeutisch werken. Die is sinds november 2020 actief. Wat maakt dat aanscherping nodig was? Maken we wel de juiste keuzes in een re-integratie traject? De diverse vormen van re-integreren. Wat werkt en hoe werkt het ook alweer. Klachtcontingent versus tijdcontingente opbouw. De do's en don'ts. 

De leden die zich voor de bijeenkomst hebben aangemeld hebben per mail een deelnamelink ontvangen. Het kan zijn dat deze link in een beveiligde omgeving (zoals Citrix) niet laadt.
Er zijn daarvoor twee oplossingen:
1. Kijk op een eigen device die niet van jouw werkgever is
2. Heb je alleen toegang tot de PC van jouw werkgever dan kun je de link kopiëren en plakken in de omgeving waarin je terechtkomt nadat je op de PC hebt ingelogd. (Let op, je logt dan niet voor de 2e keer in, in de Citrix-omgeving). Als je in de eerste omgeving bent open je je browser. Dat is de omgeving waarin je de link plakt.


In deze interactieve (zoveel als digitaal mogelijk is) workshop gaat Jan ons meenemen in de wereld van re-integratie modellen. Het model Ziektegevolgen en het werken als therapie (wat aansluit op het ICIDH/ICF model) staan centraal.

Voor de geïnteresseerden: https://nl.wikipedia.org/wiki/International_Classification_of_Functioning,_Disability_and_Health.