01
feb
2024

Onderzoek: Samen werken aan Cliëntgerichte Dienstverlening

Ben jij werkzaam als arbeidsdeskundige? Wil je jezelf én het arbeidsdeskundige vak ontwikkelen en professionaliseren op het gebied van cliëntgerichte dienstverlening? Doe dan mee!

Hoe betrek je de ervaringskennis, situatie en behoeften van cliënten in je professioneel handelen? En hoe ervaren je cliënten dat?

Om antwoord te krijgen op deze vragen willen onderzoekers van HAN University of Applied Sciences, Zuyd Hogeschool en Bureau Meetellen, graag met jou als arbeidsdeskundige en je cliënt in gesprek.

Wat houdt deelname in?

Een van de onderzoekers is als observator aanwezig bij een gesprek tussen jou als arbeidsdeskundige en je cliënt maar neemt niet deel aan het gesprek. Na afloop gaat een onderzoeker afzonderlijk met jou en je cliënt in gesprek. De informatie die jullie delen in dit gesprek wordt alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Voor je deelname ontvang je 1 PE punt. Je cliënt ontvangt een cadeaubon van 20 euro of een vrijwilligersvergoeding.

Bijdragen aan professionalisering

Het lectoraat Arbeidsdeskundigheid van HAN University of Applied Sciences, Zuyd Hogeschool en Bureau Meetellen ontwikkelen, in opdracht van het AKC, een handreiking en gesprekstool om arbeidsdeskundigen te ondersteunen in hun cliëntgerichte dienstverlening. Hiervoor zijn ze op zoek naar arbeidsdeskundigen die hun input willen leveren. Naast een bijdrage aan het onderzoek levert deelname aan het project meer inzicht in je eigen cliëntgerichte dienstverlening op.

Wil je meedoen?

Meld je dan aan! Stuur een mail naar projectleider Emma.Vossen@han.nl.

AKC
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer AKC nieuws
Toepasbare technologie voor letselschade-arbeidsdeskundigen

Arbeidsdeskundigen spelen een cruciale rol in het beoordelen van werkgerela ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Nu online Cahier 32: Vroegtijdige inzet van arbeidsdeskundigen blijkt effectief

Veel arbeidsdeskundigen hechten waarde aan de vroegtijdige inzet van hun ex ...

AKC
Wolter is arbeidsongeschikt én werkt: ‘Ik moet onder de mensen zijn’

Geroutineerd sjeest Wolter van Coeverden in zijn rolstoel door de werkplaat ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Meer Kenniscentrum AKC nieuws