19
mei
2021

Nieuwe E-learning: Betrekken van naasten bij arbeidsre-integratie

Partners, familie en vrienden kunnen veel invloed hebben op hoe chronisch zieke werkenden omgaan met hun gezondheidsproblemen en op hun herstel en re-integratie. Zij kunnen een positieve invloed hebben, maar kunnen ook een belemmerende factor vormen.

Wil jij leren hoe je de invloed van naasten bij re-integratieprocessen van chronisch zieke werkenden kunt verkennen? En hoe je hier tijdens de begeleiding op in kan spelen, zodat de werkende beter wordt ondersteund bij herstel en re-integratie? Volg dan de e-learning “Betrekken van naasten bij arbeidsre-integratie”.
 
We zoeken professionals werkzaam op het gebied van arbeid & gezondheid die niet alleen de e-learning willen volgen, maar ook bereid zijn deze te evalueren. De e-learning is niet geaccrediteerd. Wel kan je na afronding een certificaat downloaden dat je zelf kan opvoeren bij je accrediterende instelling.
 
Je kan de e-learning tot en met 31 augustus gratis volgen. Dit kan via de website https://landelijkeleeromgeving.nspoh.nl. De cursus “E-learning Betrekken van naasten bij arbeidsre-integratie” kan je vinden onder het thema “Occupational Health”. Je kan de e-learning direct volgen. Op de cursuspagina kan je meer informatie vinden over de e-learning en de evaluatie.

AKC
Terug naar overzicht
Meer AKC nieuws
Workshop Uniformering Loonwaarde

Op 10 juni heeft Vincent Braun van AKC voor de Programmaraad twee workshops ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
Vacature Voorzitter College van Deskundigen Uniforme Loonwaarde

Voor het College van Deskundigen zijn wij per 1 oktober 2021 op zoek naar e ...

AKC
Handreiking 'Op naar meer duurzame banen'

Recent heeft de uitwisselingsessie 'Op naar meer duurzame banen' plaatsgevo ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Kenniscentrum AKC nieuws