20
okt
2020

Handreiking Nieuwe Banen Methodiek; arbeidsdeskundigen gezocht

In de AD visie nummer 4 staat een artikel met Roland Blonk over de Nieuwe Banen Methodiek, waarin de behoefte en groei van een bedrijf centraal staat. Indien je toekomstige vacatures in kaart brengt, kunnen mensen voorbereid worden op specifieke functies via een inleertraject. Deze creatieve werkwijze vraagt een duidelijke werkgeversbenadering van o.a. arbeidsdeskundigen.

Om arbeidsdeskundigen op weg te helpen is de Nieuwe Banen Methodiek samengevat in een handreiking. De onderzoekers willen bij arbeidsdeskundigen toetsen of deze handreiking hen voldoende helpt om de methodiek in de praktijk te brengen en of er eventuele aanpassingen of verduidelijkingen nodig zijn, zodat het beter toepasbaar wordt.

Daarom roept AKC arbeidsdeskundigen op die een actieve rol vervullen bij het inclusief ondernemen van werkgevers en/of interesse in dit onderwerp hebben. Samen met Roland Blonk en/of Goedele Geuskens bespreek je de handreiking voor eventuele aanpassingen. We schatten in dat er twee digitale bijeenkomst nodig zijn. We zijn op zoek naar vier arbeidsdeskundigen die hier graag een bijdrage aan willen leveren.

Meld je aan! akc@arbeidsdeskundigen.nl

AKC
Terug naar overzicht
Meer AKC nieuws
11
feb
2021
Eerste gezamenlijk AKC-OVAL webinar: een levendige bijeenkomst met veel input voor het AKC

Op 28 januari jl. heeft AKC samen met OVAL een webinar georganiseerd om met ...

AKC
Actualisatie Rekentool Loonkostensubsidie

De rekentool loonkostensubsidie is per 1 januari geactualiseerd. De belangr ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
Nieuwe website arbeidsdeskundigen.nl staat live!

‘Alles voor de arbeidsdeskundige’, is het motto van de geheel vernieuwde we ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
AKC
Meer Kenniscentrum AKC nieuws