Evenementen

23
sep
2021
Regio West - De Loonwaarde Bepaling

Na maanden van overleg met diverse partijen is er nu eindelijk een universele landelijke manier om de loonwaarde vast te stellen. Diverse collega’s in het land worden daarin al opgeleid. Om de leden hierover te informeren en deze methode een zo breed mogelijke bekendheid te geven, hebben we besloten om ook in onze regio hier aandacht aan te besteden. 

 Live en Online
nvva
30
sep
2021
AKC College Tour Werk en kanker 2021

In 2018 en 2019 organiseerde AKC interactieve kennissessies voor arbeidsdeskundigen die meer wilden weten over werk en kanker. Voor deze sessies was veel belangstelling.

In 2021 organiseren we opnieuw interactieve kennissessies in de vorm van een AKC College Tour Werk en kanker met als thema:

“Arbeidsdeskundig onderzoek bij kanker – anders dan anders?” 

 Digitaal of op locatie
akc
05
okt
2021
NVvA Pubquiz

In 2021 is het een halve eeuw geleden dat de NVvA werd opgericht. Een bijzondere mijlpaal waar we dit jaar met alle leden bij willen stilstaan door 50 keer aandacht te schenken aan het jubileum. 

 Digitaal via Quizzit
nvva
06
okt
2021
Platform Sociaal Domein - Praktische wijsheid in het publieke domein

Hoe geef jij de menselijke maat in jouw dienstverlening vorm? Zonder definitie van de menselijke maat kan willekeur ontstaan. Voorbeelden hiervan zijn ons welbekend. Uitvoeringsorganisaties in het publieke domein worden nu nader onderzocht op bovengenoemd thema

 Live en online
nvva
13
okt
2021
Platform AD11 - Verdiepingsslag CBBS. De arbeidsdeskundige beoordeling (UWV) en zijn overwegingen

Voor deze bijeenkomst zijn Ilonka Overberg en Arjen Ottenhof onze sprekers. Beide zeer ervaren in CBBS en het opleiden van ADen in deze materie.  

 Live en Online
nvva
14
okt
2021
DPQ Lunch Webinar

Recent is door het AKC Cahier 26 opgeleverd met daarnaast een digitale tool arbeidsdeskundige beoordeling psychosociale arbeidsbelasting, ook wel DPQ genoemd. 

Om de toepasbaarheid verder te vergroten, is de tool omgezet in een digitale vragenlijst, inclusief handleiding. Arbeidsdeskundigen kunnen de digitale vragenlijst eenvoudig inzetten via website https://dpq.arbeidsdeskundigen.nl/login.

 Digitaal via Zoom
nvva

Voor evenementen die reeds hebben plaatsgevonden, kunt u het Archief raadplegen.