10
nov
2021

Week van de Werkstress: lunchwebinar DPQ-tool

Als kennispartner van de Week van de Werkstress organiseert het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC) op donderdag 18 november een lunchwebinar over de digitale tool ‘Arbeidsdeskundige beoordeling psychosociale arbeidsbelasting’ (DPQ). De inschrijving voor het webinar is nu geopend.

De Week van de Werkstress vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 19 november. Het thema van deze week – ‘Mentaal sterk’ – sluit heel goed aan bij de DPQ-tool die het AKC recent heeft opgeleverd. Reden genoeg voor het AKC om als kennispartner van de Week van de Werkstress op donderdag 18 november van 12.00-13.00 uur een lunchwebinar (in Zoom) te organiseren over deze nieuwe tool. Het webinar is bedoeld voor arbeidsdeskundigen en andere geïnteresseerde professionals.

Programma lunchwebinar
Tijdens het webinar verzorgt Marianne Holleman, directeur van het AKC, een introductie, waarna Lotte Kors, gezondheidswetenschapper aan het UMCG, vertelt over de theoretische achtergrond. Vervolgens gaat Vincent Braun, programmamanager van het AKC, in op de werking van deze tool. Tot slot vertelt Wietze Knol, zelfstandig registerarbeidsdeskundige over zijn eigen ervaringen.

Deelnemen
Wilt u deelnemen aan het lunchwebinar? U kunt zich nu inschrijven via deze registratielink: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_R5XyaO6nRKGTVs83vHoGvA.

AKC
NVvA
Terug naar overzicht
Meer AKC nieuws
Nieuwsbrief Academische Werkplaats Noord

In de nieuwsbrief van AWP Noord o.a. aandacht voor: Ondrzoek naar long COVI ...

AKC
AKC
AKC kennispartner van de Week van de Werkstress

Het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC) is dit jaar kennispartner van de ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Nieuw: AKC Cahier 26 - Tool arbeidsdeskundige beoordeling psychosociale arbeidsbelasting staat online!

Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) is een van de belangrijkste verzuimoor ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
Meer Kenniscentrum AKC nieuws