03
nov
2021

AKC kennispartner van de Week van de Werkstress

Het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC) is dit jaar kennispartner van de Week van de Werkstress. Het thema van deze week – ‘Mentaal sterk’ – sluit namelijk heel goed aan bij de digitale tool ‘Arbeidsdeskundige beoordeling psychosociale arbeidsbelasting' (DPQ) die het AKC recent heeft opgeleverd.

De Week van de Werkstress vindt plaats van 15 tot en met 19 november en wordt voor de achtste keer georganiseerd. Organisator OVAL draagt dit jaar de boodschap uit dat het vermogen om goed om te gaan met (dreigende) stress, tegenslag en verandering een belangrijke factor is bij werkstress. Er wordt bovendien meer dan ooit een beroep gedaan op de mentale kracht van individuele werknemers en organisaties. Daarom zou mentale kracht gezien moeten worden als een spier die je moet ontwikkelen, onderhouden en op zijn tijd ook rust moet gunnen.

Als kennispartner van de Week van de Werkstress draagt het AKC graag een steentje bij aan bewustwording over het belangrijke thema ‘Mentaal Sterk’. Daarom organiseren we tijdens de Week van de Werkstress een webinar over de nieuwe online DPQ-tool. Het webinar is bedoeld voor arbeidsdeskundigen én andere geïnteresseerde professionals. We gaan in op de achtergrond van de DPQ en de werking ervan. Meer informatie volgt snel via www.arbeidsdeskundigen.nl.

Meer weten over de Week van de Werkstress en de activiteiten die worden georganiseerd? Ga dan naar www.wvdws.nl.

AKC
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer AKC nieuws
Nieuwsbrief Academische Werkplaats Noord

In de nieuwsbrief van AWP Noord o.a. aandacht voor: Ondrzoek naar long COVI ...

AKC
AKC
Week van de Werkstress: lunchwebinar DPQ-tool

Als kennispartner van de Week van de Werkstress organiseert het Arbeidsdesk ...

AKC
NVvA
Nieuw: AKC Cahier 26 - Tool arbeidsdeskundige beoordeling psychosociale arbeidsbelasting staat online!

Psychosociale arbeidsbelasting (PSA) is een van de belangrijkste verzuimoor ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
AKC
Meer Kenniscentrum AKC nieuws