11
jan
2024

Gratis workshop professioneel handelen, vakmanschap ontwikkelen en gedragsfactoren

Op 29 februari, 12 maart en 27 maart vinden (gratis) workshops plaats in het kader van professioneel handelen, vakmanschap ontwikkelen en gedragsfactoren. De eerste twee workshops vinden in Utrecht (De Hofclub, Niels Bohrweg 121) plaats en starten om 12.30 met een netwerklunch, gevolgd door de workshop (13.30-16.00). De laatste workshop, op 27 maart, vindt online plaats via Teams van 13.30-16.00, inclusief een digitale netwerkactiviteit.

Wij gaan dieper in op professioneel handelen, vakmanschap ontwikkelen en motiverende factoren van gedrag onder arbeidsdeskundigen. Je wordt o.a. meegenomen in een stukje theorie over gedrag(sverandering) en hoe dit vertaald kan worden naar én toegepast kan worden in de praktijk. Er is in alle workshops ruimte om van elkaar te leren, waardoor je niet alleen kennis kunt halen, maar zeker ook brengen! Arbeidsdeskundigen kunnen aan één van de drie workshops deelnemen en ontvangen hiervoor een cadeaubon én PE-punten. Aanmelden hiervoor kan tot 15 februari via: https://inzicht.zinan.nl/workshopvakmanschap.

Deze workshops vinden plaats binnen het onderzoeksproject Actief blijven ontwikkelen en professionaliseren. Vorig jaar is in de zomer het onderzoek gestart bij kennispartner ZINZIZ. ZINZIZ onderzoekt in welke mate en op welke manier arbeidsdeskundigen ontwikkelings- en professionaliseringsbereid ervaren en welke factoren dit kan faciliteren en versterken. In de loop van 2024 verwachten zij de eindproducten op te leveren, zoals adviezen, factsheets, en praktische handvatten.

In het kort:

Donderdag 29 februari

  • De Hofclub, Niels Bohrweg 121, Utrecht
  • Netwerklunch 12.30-13.30
  • Workshop 13.30-16.00

Dinsdag 12 maart

  • De Hofclub, Niels Bohrweg 121, Utrecht
  • Netwerklunch 12.30-13.30
  • Workshop 13.30-16.00

Woensdag 27 maart 13.30-16.00

  • Online via Teams
  • Workshop 13.30-16.00
  • Incl. digitale netwerkactiviteit

Wij richten op 15 deelnemers per workshop. Stuur deze informatie en de aanmeldlink gerust door naar jouw collega-arbeidsdeskundigen. Meld je vóór 15 februari aan via: https://inzicht.zinan.nl/workshopvakmanschap. Heeft u vragen? Neem contact op met Hilde van Ravenswaaij via hilde@zinziz.n   

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Terug naar overzicht
Meer AKC nieuws
Toepasbare technologie voor letselschade-arbeidsdeskundigen

Arbeidsdeskundigen spelen een cruciale rol in het beoordelen van werkgerela ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Nu online Cahier 32: Vroegtijdige inzet van arbeidsdeskundigen blijkt effectief

Veel arbeidsdeskundigen hechten waarde aan de vroegtijdige inzet van hun ex ...

AKC
Wolter is arbeidsongeschikt én werkt: ‘Ik moet onder de mensen zijn’

Geroutineerd sjeest Wolter van Coeverden in zijn rolstoel door de werkplaat ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Meer Kenniscentrum AKC nieuws