11
mei
2022

Vacaturesnieuwsbrief

Adviseur Arbeid & Vitaliteit primair onderwijs (Standplaats Midden-Oost Nederland)

Zet jij jouw advies skills in om schoolbesturen in het primair onderwijs verder te professionaliseren? Is het jouw kracht om de klant te inspireren en adviseren bij het optimaliseren van hun personele inzet? En vind je het een uitdaging om mee te denken hoe zij hun (strategische) HR-organisatie anders zouden kunnen vormgeven met als doel dat leerkrachten met plezier hun werk kunnen (blijven) doen en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is? Dan hebben wij een hele mooie vacature beschikbaar voor jou. Kijk hier voor meer informatie


Adviseur Arbeid & Vitaliteit

Zet jij jouw advies skills in om het primair onderwijs verder te professionaliseren? Is het jouw kracht om de klant te inspireren en adviseren bij het optimaliseren van hun personele inzet? En vind je het een uitdaging om mee te denken hoe zij hun (strategisch) HR-beleid anders zouden kunnen vormgeven met als doel dat leerkrachten met plezier hun werk kunnen (blijven) doen en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is? Dan hebben wij een hele in Rotterdam mooie vacature beschikbaar voor jou. Kijk hier voor uitgebreide informatie of klik hier om direct te solliciteren.

Adviseur Arbeidsdeskundige SMZ

De UWV divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) is op zoek naar een Adviseur Arbeidsdeskundige (38 uur, Goes en Breda). Je stuurt in die functie een aantal, onder de manager SMZ ressorterende, arbeidsdeskundigen aan met als doel de borging van de vakinhoudelijke arbeidskundige kwaliteit. Je werkt op de kantoren Goes en Breda. Lees hier de uitgebreide functieomschrijving.

Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
2e Open Subsidiecall AKC

Na een eerste succesvolle open call, is het AKC wederom op zoek naar voorst ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Jong talent wordt in de watten gelegd

Met het hele bedrijf vier maanden werken vanaf Bali, extra verlof of begele ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Kabinet hervat behandeling wetsvoorstel RIV-toets

Het kabinet hervat de behandeling van het wetsvoorstel ‘RIV-toets UWV door ...

Arbeidsdeskundigen
NVvA
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws