11
mei
2022

Vacaturesnieuwsbrief

Adviseur Arbeid & Vitaliteit primair onderwijs (Standplaats Midden-Oost Nederland)

Zet jij jouw advies skills in om schoolbesturen in het primair onderwijs verder te professionaliseren? Is het jouw kracht om de klant te inspireren en adviseren bij het optimaliseren van hun personele inzet? En vind je het een uitdaging om mee te denken hoe zij hun (strategische) HR-organisatie anders zouden kunnen vormgeven met als doel dat leerkrachten met plezier hun werk kunnen (blijven) doen en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is? Dan hebben wij een hele mooie vacature beschikbaar voor jou. Kijk hier voor meer informatie


Adviseur Arbeid & Vitaliteit

Zet jij jouw advies skills in om het primair onderwijs verder te professionaliseren? Is het jouw kracht om de klant te inspireren en adviseren bij het optimaliseren van hun personele inzet? En vind je het een uitdaging om mee te denken hoe zij hun (strategisch) HR-beleid anders zouden kunnen vormgeven met als doel dat leerkrachten met plezier hun werk kunnen (blijven) doen en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is? Dan hebben wij een hele in Rotterdam mooie vacature beschikbaar voor jou. Kijk hier voor uitgebreide informatie of klik hier om direct te solliciteren.

Adviseur Arbeidsdeskundige SMZ

De UWV divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) is op zoek naar een Adviseur Arbeidsdeskundige (38 uur, Goes en Breda). Je stuurt in die functie een aantal, onder de manager SMZ ressorterende, arbeidsdeskundigen aan met als doel de borging van de vakinhoudelijke arbeidskundige kwaliteit. Je werkt op de kantoren Goes en Breda. Lees hier de uitgebreide functieomschrijving.

22-12-2022
 

Arbeidsdeskundige bij KLM Health Services (32 uur)

Een wereld gaat voor je open als arbeidsdeskundige bij KLM Health Services. Je hebt dan de kans om elke beroepsgroep binnen KLM van dichtbij te zien en de kneepjes van het vak te ontdekken om tot een passend advies te komen. Of dat nu om 3 uur ’s ochtends aanmelden is voor een vlucht naar Barcelona om te zien hoe de dagelijkse werkbelasting van een stewardess is, of een keer meehelpen koffers op de band te tillen; de dynamiek van de luchthaven zal je tweede natuur worden. Jouw kwaliteiten liggen op het vlak van advisering over de functiebelasting, afgezet tegen de belastbaarheid van de zieke werknemer. Daarmee maak je het verschil. Kijk hier voor uitgebreide informatie.

Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Verschil verrijkt! Lunchwebinar diversiteit en inclusie

Verschil verrijkt! Daarom doen het AKC en OVAL samen mee mee met de vijfde ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Oproep: Doe mee aan de doorontwikkeling e-learning betrekken van naasten

Sta jij weleens stil bij de invloed van naasten zoals partners, familielede ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Draag bij aan meer menselijke maat in re-integratietrajecten

In het re-integratiedomein is behoefte aan meer ‘menselijke maat’ in de beg ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws