Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag | Arbeidsdeskundigen
02
apr
2024

Arbeidsdeskundige Professionaliseringsdag

Na het succes van de vorige twee edities, organiseren de NVvA, SRA en AKC dit jaar wederom gezamenlijk de arbeidsdeskundige professionaliseringsdag. Op dinsdag 2 april (de dag na Pasen) gaan we naar het Brabantse ’s-Hertogenbosch om ons bij te laten scholen op talloze interessante onderwerpen. Het leuke is dat jij zelf je eigen programma samenstelt en dus uit alle workshops de leukste en interessantste kiest.

Wil jij hierbij zijn? Het enige dat je nu nog hoeft te doen is de datum in je agenda zetten. Houd hierna je mail in de gaten. Want over een paar weken krijg je een verzoek om je aan te melden voor deze dynamische scholingsdag via de nieuwsbrief.


Een paar weken voor de scholingsdag krijgt iedereen die zich heeft aangemeld via de e-mail een link toegestuurd waarmee een persoonlijk programma kan worden samengesteld voor de dag. Deze twee-staps-aanmelding zorgt er enerzijds voor dat je de accreditaties krijgt via het systeem dat we daarvoor gebruiken. Anderzijds krijg je met die laatste stap toegang tot een pagina waarop je zelf kan kiezen welke workshop je voor welke ronde kiest. Tot op de dag van het evenement kun jij je keuze en de volgorde nog wijzigen, mits er plek is natuurlijk.  

Dagprogramma op 2 april wordt later bekend gemaakt