14
sep
2023

Onderzoek Actief blijven werken en professionaliseren van start.

In augustus is het onderzoek Actief blijven ontwikkelen en professionaliseren gestart bij kennispartner ZINZIZ. Wil jij met ZINZIZ delen wat jij vindt van (professionele) ontwikkeling in de arbeidsdeskundige praktijk? Wil jij je mening geven, over bijvoorbeeld het PE-systeem? Klik dan hier voor een korte digitale vragenlijst.

ZINZIZ onderzoekt in 8 maanden tijd in welke mate en op welke manier arbeidsdeskundigen ontwikkelings- en professionaliseringsbereid ervaren en welke factoren dit kan faciliteren en versterken. Met de resultaten van dit onderzoek willen zij bijdragen aan de wens en aantrekkelijkheid om actief bezig te blijven met ontwikkelen en professionaliseren. In het voorjaar van 2024 verwachten zij de eindproducten op te leveren, zoals adviezen, factsheets, praktische handvatten en een voorstel voor kennisverspreiding.

Dit onderzoek, Actief blijven ontwikkelen en professionaliseren, bevat literatuuronderzoek, interviews, vragenlijsten en co-creatie sessies. Om een goed beeld te krijgen van de (professionele) ontwikkeling van arbeidsdeskundigen is het van belang dat er voldoende respondenten voor de vragenlijst zijn. Alle arbeidsdeskundigen, met verschillende achtergronden, werkgevers en expertise, zijn van harte uitgenodigd deze vragenlijst in te vullen. Er worden ook bol.com cadeaubonnen verloot wanneer de hele vragenlijst (max. 10 minuten) is ingevuld.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in deelname aan de andere activiteiten binnen dit onderzoek? Neem dan contact op met Hilde van Ravenswaaij via hilde@zinziz.nl.

Link naar vragenlijst: https://inzicht.zinan.nl/actiefblijvenontwikkelen

AKC
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
Verschil verrijkt! Lunchwebinar diversiteit en inclusie

Verschil verrijkt! Daarom doen het AKC en OVAL samen mee mee met de vijfde ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
NVvA
Oproep: Doe mee aan de doorontwikkeling e-learning betrekken van naasten

Sta jij weleens stil bij de invloed van naasten zoals partners, familielede ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Draag bij aan meer menselijke maat in re-integratietrajecten

In het re-integratiedomein is behoefte aan meer ‘menselijke maat’ in de beg ...

AKC
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws