Geannuleerd: Bijeenkomst Regio Noord-Oost "Duurzaam werken, een inspirerend en interactief college" | Arbeidsdeskundigen
26
mrt
2020

Geannuleerd: Bijeenkomst Regio Noord-Oost "Duurzaam werken, een inspirerend en interactief college"

Wil je weten hoe je bevlogen kunt werken en anderen hiertoe kunt inspireren? Dr. Klaske Veth, Lector Duurzaam HRM, neemt ons mee in de veranderingen rondom het thema arbeid. 

Nu de problemen rond het corona virus steeds grotere vormen aannemen hebben we ook als NVvA gekeken naar onze bijeenkomsten.
Wij willen als vereniging onze verantwoordelijkheid nemen en niemand het risico laten lopen om bij een bijeenkomst van de NVvA een besmetting op te lopen. 
Daarom hebben we samen met de platforms en regio’s besloten om alle bijeenkomsten in deze maand niet door te laten gaan. 

 

Wij moeten steeds langer werken. Bij de één bevordert dit de vitaliteit, terwijl een ander juist achteruitgang in de belastbaarheid ervaart. Hoe doen wij dit voor onszelf en wat adviseren wij onze cliënten en opdrachtgevers?
Deze vraagstukken gaan wij onder leiding van deze, van zichzelf al zeer bevlogen en inspirerende, onderzoekster exploreren.

Kun je niet wachten tot 26 maart? Lees alvast meer over Klaske en haar werk via : https://www.hanze.nl/nld/blog/lectoraat-duurzaam-hrm-werk

Datum              Donderdag 26 maart 2020

Tijd/Programma:

16.00 - 16.30     inloop en ontvangst

16.30                aanvang presentatie met korte break voor een lichte maaltijd

19.30                napraten met een drankje

Locatie             Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk

Woldmeentherand 15
8332 JE Steenwijk (gelegen aan de A-32)

Aanmelden       Via de NVvA-website 

Bevestiging      U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Bij onverhoopte verhindering graag tijdig afmelden.

Voor volgende bijeenkomsten, houd de NVvA-website in de gaten.

 

Ook interessant