04
apr
2017

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Wat verstaan we onder duurzame inzetbaarheid? Hoe ziet de samenleving er in toekomst uit? Ron van Baden, regiovakbondsbestuurder FNV, en Herman Konings, veranderingspsycholoog en trendwaarnemer, zijn uitgenodigd om tijdens deze bijeenkomst over dit onderwerp te spreken. 

Op deze bijeenkomst willen we kritisch exploreren wat men nu onder duurzame inzetbaarheid verstaat en wat de invloed kan zijn op de inhoud van het werk van de arbeidsdeskundige.
We willen ontdekken wat de arbeidsvertegenwoordigers ervan vinden. Hoe kijkt een werkgever ernaar die zijn zaakjes mooi op orde heeft? En wat is er aan gedragsverandering nodig en veranderd dat gedrag wel? Hoe ervaren de bedrijfsartsen de duurzame inzetbaarheid en wat is hun visie?
We zijn met de sprekers in overleg! Het beloofd een mooie bijeenkomst te worden.

Avondvoorzitter
is Frank Ladeur.

Onderwerp:     Wat verstaan we onder duurzame inzetbaarheid?
                     Hoe ziet de samenleving er in toekomst uit?

Sprekers
Voor de pauze:
Dhr. Ron van Baden. Hij is regiovakbondsbestuurder bij de FNV in Limburg en Brabant.
Wat is het standpunt van de grootste vakbond van Nederland met betrekking tot het thema duurzame inzetbaarheid. Of is het voor hen geen issue?
Wat zijn de ervaringen van de vakbond met werkgevers in onze regio?

Na de pauze:
Dhr. Herman Konings is een bekende Vlaming en veel gevraagd spreker. Hij is van beroep veranderingspsycholoog en trendwaarnemer. Hij is eigenaar van het toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt.
Trendwaarnemer of toekomstvoorspeller (niet met de glazen bol) met betrekking tot een van de kernonderwerpen:
Consumententrends/maatschappelijke trends/trends in verschillende generaties/trends in klanten psychologie/en trends in de business-to-business marketing.
Op deze themabijeenkomst zal hij nauw aansluiten bij het thema duurzame inzetbaarheid, met name in relatie tot onderwijs en arbeidsmarkt.

Ook interessant