08
mrt
2017

Minisymposium: “Arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking”

In samenwerking met regio West organiseert Platform AD11 een minisymposium met het thema “Arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking”. 
Sprekers tijdens die symposium zijn Dr. Inge Houkes, Drs. Wouter Schakel, Monique Blom, Richard Struve, Michel van Lookeren en Monique Klompé.

15.15 uur        : Inloop met wat lekkers. Gelegenheid om stands te bezoeken.
15.45 uur      : Opening van het minisymposium door Monique Klompé.
16.00 uur      : Succesfactoren en belemmeringen voor de arbeidsparticipatie van mensen met een visuele beperking. Door Dr. Inge Houkes.
16.30 uur      : Presentatie van de onderzoeksresultaten naar vermoeidheidsklachten bij volwassenen met visuele beperkingen. De presentatie wordt verzorgt door Drs. Wouter Schakel.
17.00 uur      : Ervaringen van een werkgever. Een presentatie over de transitie binnen de politie die heeft plaatsgevonden rondom het werken van en met visueel beperkte medewerkers. Door Monique Blom, Dienstenmanager bij de Nationale Politie.
Van 17.30 tot 18.30  Maaltijd / Pauze. Tevens gelegenheid om stands te bezoeken.
18.30 uur      : Hindernis baan naar werk. Richard Struve neemt ons in deze presentatie mee in zijn zoektocht naar werk.
19.00 uur      : Ervaring is de voornaamste bron van kennis. Michel van Lookeren blikt samen met ons terug op 20 jaar ondernemen. 
19.30 uur        : BORREL !!!

Ook interessant