20
apr
2021

GEANNULEERD Op 11 mei in de AD Academie: Webinar Wet Arbeidsrecht - Ontslagrecht en Transitievergoedingen

Helaas hebben we het webinar Wet Arbeidsrecht: Ontslagrecht en Transitievergoedingen door Monique van de Graaf vanwege persoonlijke omstandigheden moeten uitstellen.

We maken, zodra het kan, de nieuwe datum bekend.

Na twee jaar ziekte vervalt in beginsel het opzegverbod tijdens ziekte. In welke situaties kan er overgegaan worden tot beëindiging van het dienstverband en hoe zit het dan met de financiële afwikkeling waar het gaat om de transitievergoeding? Op 11 mei geeft arbeidsjurist en arbeidsdeskundige Monique van de Graaf antwoord op deze vragen tijdens een webinar in de AD Academie.

De transitievergoeding is vanaf 1 juli 2015 in de wet verankerd. De regelgeving is sindsdien herhaaldelijk gewijzigd. Daarom is het interessant stil te staan bij de huidige stand van zaken ten aanzien van de transitievergoeding. Welke looncomponenten tellen mee? Wanneer bestaat er wel en wanneer bestaat er geen recht op een gedeeltelijke transitievergoeding? Welke compensatieregelingen in het kader van de transitievergoeding voert UWV uit? Welke jurisprudentie is er verschenen over de slapende dienstverbanden?

Dit webinar wordt live uitgezonden op de AD Academie. Log in op onze website en klik in 'Mijn NVvA' door naar de AD Academie om deel te nemen en vragen te stellen. 

Klik hier om je aan te melden voor dit webinar.

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Terug naar overzicht
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws
“We zijn 50 jaar jong!”

Zaterdag 8 mei is het precies 50 jaar geleden dat de NVvA werd opgericht. B ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Download nu de NVvA-app!

Hij is er! De gloednieuwe NVvA-app is vanaf nu te downloaden in de Appstore ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Bloemen voor het nieuwste NVvA-lid

Kim is 26 en daarmee een van de jongste en nieuwste leden van de NVvA. Ze r ...

NVvA
Arbeidsdeskundigen
Meer Arbeidsdeskundigen nieuws